AKTUELNO

Pismo Velikog šefa izazvalo oštru raspravu među zadrugarima.

Nakon što je produkcija odabrala novog vođu zadrugara Gocu Džehverović, na red je došlo i pismo Velikog šefa. Kao i do sada, svađa  je nezaoblazna među cimerima, rasprava i neslaganje među stanarima Bele kuće je očekivana.

Foto: RTV Pink

Goca je po pravilu pročitala pismo produkcije koje se ukućanima i nije svidela, s obzirom na to kakvog je sadržaja. Radi  se o tome da je produkciji tekoreći prekipelo i da je odlučila da bude strožija.

Foto: TvPink Printscreen

Mi se stidimo vašeg ponašanja, sinoć voditelju niste dozvolili da pročita pismo Velikog šefa, vikali ste, niste kulturno sedeli, morali ste da ležite na dvosedu, jedete, šminkate i oblačite umesto da sedite za stolom, čak ni Vojke nije imao živaca da sačeka da se svi okupite već je odmah počeo da čita pismo. Nemamo više živaca da vas opominjemo. Doneli smo odluku da se će svaka osoba koja ne ispoštuje sastanak, svako ko ustane, ili ne dođe na vreme, biti kažnjen nedeljnim honorarom. Ako nastavite tako da se ponašate poijedincima će kazna biti veća od zarade i nećemo biti više sažaljivi kada je reč o nepoštovanju pravila - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Mića je odmah ustao i prokomentarisao pismo koje je očito ozbiljno shvatio, a s obzirom na to da Goca do kraja nije pročitala, verovatno nije shvatio. Kompletnu raspravu pogledajte u videima koji slede:

PROČITAJTE JOŠ: BRIŽAN I PAŽLJIV! Miljani POZLILO, Bora odmah PRITEKAO U POMOĆ! (VIDEO)

Pink. rs

#Goca Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'