AKTUELNO

Bez ustezanja!

U toku je emisija 'Pitanja novinara'. Predstavnik portala Pink.rs obavio hje razgovor sa Milenom Kačavendom, koja je dala sud o ljubavnom trouglu Stanislava Krofaka, Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da slušam Mionino izlaganje, a ni Ša koji priča gluposti. Sad se vodi debata oko njenih gostovanja, a to nije tema. Razloge koje ona navodi kao probleme u odnosu sa Stanislavom su banalni. Ona je totalno kontradiktorna. Prvo kaže da su lepo živeli i išli svuda, a onda dođe i kaže:''nisam pevala dva meseca''. Gube ljudi posao, pa traže drugi u struci po godinu dana. Stojm iza toga da ako nije napravila karijeru do sad, neće ni sad napraviti. Sve što sam rekla, iza toga stojim i tako je. Stanislav je ovde jasan, veoma, dok Miona ne zna više ni šta priča. Smatram da ona nije dovoljno volela Stanislava, pa da je zbog toga njega okrivila da nije bio veran u tom odnosu. Moram da se osvrnem da komentare za Stanislava u vdezi toga što se čuo sa Vanjom, pa i neka je. Ja bih prva stupila u kontakt sa žemnom nekog s kim je me partner prevario, da sam na njegovom mestu. Ša moli za ljubav, bukvalno. Miona nije sigurna u svoju odluku. Nema emocije, bleda je ko krpa. Miona se njemu us*ala u život, a ima nameru da mu čestita rođendan. Za*rala je motku, sad mora da nosi teret svojih postupaka. Miona je neko ko neće priznati Ša da ne želi da bude sa njim, ona će dok ne izađe odavde biti pored njega - kazala je Milena.
Mislim da su ovde Aneli i Miona dve najveće folirantkinje ovde. Ša je popularan, a Mioni je najbiznija karijera. Stanislav je dao Mioni da uđe ovde, nije želeo da joj slomi krila. Miona bi pojela kofu go*ana što je sa Ša ušla u odnos. Izbegava da ima intimne odnose sa njim. Čak i pre nego što je Stanislav ušao, prtevrtala je očima na Ša, a kamoli sad. Ona je rekla da je veza sa njim debilana, a time je otkrila pravu istzinu i pored toga što je to okarakterisala kao lapsus. Miona ima ku*vinske fore, ne kažem da je ku*v a, ali se tako ponaša. Ša se ponaša kao ludak, jer ona njega izludi do te granice da ovde divlja. Ona je pre Ša šetala sa Aneli, bila je totalno nebitna. Smatram da sam u pravu. Miljana je totalno hladna, nikakve emocije ona nema. Pevačica mora da ima energiju, Miona je nema. Nikakvu energiju nema. Može samo da peva sa Mimom iz Pukovca. Vidi se Mionino kajanje od momenta kada je saznala za dron. Darko, tebi ću u nedelju reći sve što mislim dalje - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.