AKTUELNO

Raskrinkana!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj je Milan Milošević. Danas nastavljamo sa gledanjem snimaka ogovoranja, spletki i podvala koji učćesnici do sada nisu videli. U narednom klipu Aneli i Janjuš u žestokom sukobu, pale teške reči.

Juče dok je Maja merila mišiće sa Stanislavom on je imao čudan pogled i ptišao u izolaciju da mi nabije čokoladu u gkavu. Čak je meni prigovorio da sam obukla pulover zbog Stanislava, on mene uopšteno za sve podbada, njemu se faca promenila dok je Maja merila mišiće, on je mene okrivio a kad ja njega podbodem onda haos nastane.Ja ne znam šta je to da li je iz ljubavio ili mržnje ne znam -rekla je Aneli.
Hvala Bogu pa je došlo do ovoga, ovo je takav lažov i folirant da ja to u životu nisam video. Pre emisije mi nije bilo dobro gledao sam slike brata, slušao i malo komentarisao i odem po jabuku da jedem, odlazim po jabuku i dajem joj i kao gde je nož, ja joj donesem i nož i ona kaže ne može sa ovim nožem. Ja bacam ovu jabuku, kad je bio u mantilu Stanislav ja sam samo rekao odma da je i ona odma uzela mantil, sad ispada kao da sam ja pocrveneo zbog Maje znači bože me sačuvaj -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde ti klošarko ćuti, Taki ti je tužen -rekla je Aneli.
Evo vidite kako mi uzima porodicu u usta -rekla je Maja.
Ja nemam ovde šta da foliram i lažem, mislim da ona pokušava da ga otkači, težak je folirant, njoj se ni jedna rečenica ni sa čim ne poklapa, mislim da je bacila oko na Stanislava, ipak je ona navikla da vodi lagodan život, nije ni čudo što je narod mrzi, ona je ljubomorna na sve i na moje postojanje, ona ne može da podnese moju pojavu, u jednom trenutku mi je čak postala i korektna ali mislim da je iskoristila Janjuša za reklamu, gleda isključivo pare i novac -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š