AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Današnja voditeljka je Maša Mihajlović. Ona je spremna da pročita intrigantna pitanja gledalaca koja će totalno razdrmati kavez ukućanima. Pitanje za Jovanu Cvijanović i Jelenu Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć na žurci igraš sa Gačićem i to ti je prijalo, o čemu se radi?
Šta je tu loše, mi smo isključivo prijatelji, ne flertujemo mi uopšte. Ja i Uroš smo prekinuli svaku komunikaciju tako da ne razumem šta je sporno, ja sam rekla i sinoć da sam zaljubljena u Uroša to ne može tek tako da prođe -rekla je Jovana.
Siki sama si rekla da ste se ljubili i da on nije smeo da prizna, sad ste samo kao prijatelji -rekao je Đedović.
Ako je to neki problem ne razumem, što me je uhvatio oko struka onako kao drug šta je problem -dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel tebi to Uroše normalno da se ona hvata sa Gačićem? -pitala je voditeljka.
Ne gledam ja na to, za neke osobe je to normalno za neke nije tako da me ne interesuje, nemam ja pravo da joj prebacujem -propala
Pitanje za Buđolinu: Kada ste ušli u Elitu rekla si da Ivan nije dobar otac pa si promenula priču, kad si lagala? -glasilo je pitanje.
Uopšte nisam promenila iskaz, ja sam pričala sve kako jeste, Ivan je tri puta zvao da se dođe po dete a majka je imala preča posla da ide u Italiju sa Bebicom, ja ne moram ništa da slažem, sve šizofreničarka što priča mene ne dotiče. Ivan dok je bio ovde ja nisam toliko gostovala, ja sam rekla tad katastrofa za njegov odnos, s tim što je Ivan želeo pomak ali nekima ne odgovara da se to desi jer je rijaliti ušao u krv nekim ljudima i samo gledaju kako će nekog da popljuju -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š