AKTUELNO

Haos!

U toku je biranja učesnika sa najmanjom količinom samopouzdanja. Naredna na redu da iskaže svoj stav bila je Danka Grujić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša je na prvom, Jovana pevačica na drugom, a na trećem Majčica - kazala je Danka.
Ša je neko ko mora malo više da vrednuje sebe. Na drugom mestu je Majčica, koji nema veru u sebe. Na trećem mestu je Jovana pevačica - istakao je Gačić.
Ša je na prvom mestu. Jovana isto tako ima malo samopouzdanja. Aneli je na tećem mestu - kazala je Sara.
Prva osoba je Bebica, druga Boža, a treća Ša, samo u ljubavnom odnosu. Ja sam neko ko se ovde kontroliše. Kao mlađa nisam bila ovakva, bila sam prava kočijašica - rekla je Tamara TikTok.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da navedem Bojanu. Mislim da imaš manjak sampoudanja, ali to pokušavaš da prikriješ. Uroš bokser nema potrebu da nema samopouzdanje, a ipak pokazuje da ga nema. Ne smeš da priznaš emocije. Na trećem mestu je Jovana pevačica - kazao je Munjez.
Moram da kažem da se ovde zna ko je ko. Marinkovići su čisto zlo, nezadovoljni su sobom, a to je, verujte mi, manjak sampopouzdanja. Osobe koje su zadovoljne sobom nemaju potrebu da degradiraju druge. Ivan nema ni gram samopouzdanja. Neću njih navesti, nego Ša, Matoru i Miljanu - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.