AKTUELNO

Nisu se libili da iskaže svoj stav!

U toku je biranje učesnika s najmanjom količinom samopouzdanja. Naredna koja je iskazala svoj stav bila je Milena Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ša, tebe prvog moram da navedem. Samopouzdanje može da se gradi i menja, a osnova svega toga je kad sebe neko ne voli. Smatram da ti sebe ne voliš. Ja sam ti rekla da ti klinke ne priliče. Koliko god da si mladolik i ponašaš se lepršavo, ne treba ti neko ko nije zreo, a klinke ne mogu da ti donesu tu neku sigurnost koja ti je potrebna. Treba da imaš maksimalno samopouzdanje, a ti ga nemaš. Druga osoba je Luka Majčica. Moram da mu kažem da razumem da je prebrodio problem sa kockom i da se rešio poroka, ali isto tako smatram i da nemaš dovoljno samopouzdanja. Kad te neko uvredi, ti ne staneš iza svojih postupaka. Treća osoba je Aneli, ti si pokazala da nisi sigurna u Janjuša, a to iskazuješ količinom ljubomore. Vidi se da mu ne veruješ, a on ti nije dao povoda da sumnjaš u njega - rekla je Milena.
Tamara Tiktok i Stefani nemaju samopouzdanja. Njih dve se ne sređuju, nemaju nikakvu volju da se istaknu, a to me nervira kod njih, a drage su mi. Danka je prelepa jedna devojka, ali ona nema nikakvo samopouzdanje - kazala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljudi koji su ljubomorni u svojim vezama su osobe koje nemaju samopouzdanje. Navešću Miljanu, Matoru i Ša - kazao je Đedović.
Ša treba da bude svestan sebe, ime je na našoj estradi, a on je dozvolio da ga osobe s kojima je bio u vezi ponize. Na drugom mestu je Aneli. Ona nema samopouzdanje u svom odnosu sa Janjušem. Na trećem mestu je Jovana pevačica. Jako mi je draga, ali sam joj rekla da mora više samopouzdanja da ima - kazala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.