AKTUELNO

Leti perje na sve strane!

U toku je biranje učesnika s najmanjom količinom samopouzdanja. Naredni koji je svoj stav iskazao bio je Nenad Aleksić Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, ti si neko ko je sebe ukanalio, a praviš se da si puna sebe. Mislim da se ni tebi samoj ne dopada to si rekla. Božo, ti si na drugom mestu. Sve što sam rekao Jovani, mislim i za tebe. Manjka ti samopouzdanja. Ovaj Uroš S. jer teška budaletina, ali ima samopouzdanje. On je dokaz da su budale pune sebe - kazao je Ša.
Nemojte samo mene da spominjete. Ljubomoran si na mene - dodao je Uroš.
Uroše, ti dobar čovek nisi. Kad vidiš da je neko loše, ti provociraš te ljude - istakla je Miljana.
Ti braniš Ša? Psovao ti je majku, Miljana. Ja sam oličenje dobrote i lepote. Potreban mi je kišobran zbog vašeg pljuvanja - dodao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš je prva osoba. Sumnja da ga volim, da ćemo opstati. On je prva osoba, definitivno. Druga osoba je Ša. Broj tri je Anita - kazala je Aneli.
Mislim da ne možemo svi jedni drugima verovati. Ja jedino verujem samo svojoj majci, a drugima i ne baš. Ša, ti si na prvom mestu ovde osoba s najmane samopouzdanja. Tebe je ljubav uništila jednostavno. Druga osoba je Anita. Ona je jedna od najlepših devaka koje su ovde kročile. Treća osoba je Aneli. Ja te razumem da se možda pored mene ne osećaš kao da imaš samopouzdanja, ali ja sam neko ko želi da te usmeri za neke stvari. Ti si ta koja treba da bude uz mene da bih se ja uz tebe promenio - kazao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.