AKTUELNO

Bez zadrške!

U toku je raspodela budžeta Žane Omnie. Naredni na redu koji je čuo njeno mišljenje i dobio bidžet bio je Nenad Macanović Bebica, kom je uputila žestoke reči.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je za mene najveći manipulator. Ti si za mene jedan običan patološki lažov. Lubeničaru jedan. Izmišljaš i varaš, koristiš sad Teodoru za svoj neki cilj. Ne dopada mi se kako se ponašaš. Za Miljanu si rekao da je tvoja najveća ljubav, pa si je izdao. Loš čovek si i drug. Teodora će doživeti ono što je i Miljana. Mislim da će ona ući u odnos sa Gačićem do kraja rijalitija. Estrogencu, brusthalter ti još malo fali. Ta frizura ti pristaje uz karakter. Najveća si mafija na pijaci. Ćerku si mi vređao, ološu jedan. Ti si jedna obična srakmota za svakogf muškarca. Mali budžet ide tebi, naravno - rekla je Žana.
Janjuše, srednji budžet ide tebi. Mislim da si iskren prema Aneli i da ćete se izboriti za svoju ljubav, Volim što ti je na prvom mestu tvoje dete i tvoja bivša žena i to cenim jako. Razumem šta želiš da kažeš Aneli i za šta da joj skreneš pažnju - kazala je Žana.
Lejdi, tebi ide mali budžet. Ti si osoba s kojom ne bih pila kafu. Svačiji drug, ničiji prijatelj. Ti si osoba koja misli da sve zna, a zapravo ništa ne znaš. Sviđaju ti se Samir i Munjez, zapravo ti se svaki muškarac dopada. Ne mogu da razumem tebe takvu - kazala je Žana.
Miona, srednji budžet. Dopada mi se negde ta tvoja arogancija. Negde volim više taj tip žena, nego tip žena kao što su Milica i Teodora. Prema meni si uvek bila fer. Zanima me samo kakav si odnos imala sa Stanislavom, ali ćemo to tek komentarisati - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.