AKTUELNO

Krenulo je!

Počela je emisija 'Podela budžeta'.Vođa nedelje je Žana Omnia, dala je veliki budžet Jovani Tomić Matori.

Ti si mi od početka draga, kod mene se zna ko mi je drag ko nije, smatram da si velika za neke stvari. Svaka tvoja ljubav treba ti vremena da prođe. Porodica priorite broj jedan, moraš da naučiš da drugarstvo i ljubav ne kupuju. Ti i tvoj brat bližanac morate da naučite neke stvari. Nisi realna, očekuješ da se ljudi promene. Onaj ko te voli prihvatiće te, to negde u sebi moraš da suzbiješ. Mislim da umeš da budeš dobar drug, ali kako prema kome - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći budžet je za Munju, mislim da si dvoličan, pokvaren, najjači si kad učestvuješ u grupnim napadima. Ne volim muškarce koji ubrću ruke devojčicama - rekla je Žana.
Jel tvrdiš, ide tužba - rekao je Munja.
Ajde ustani - rekla je Žana.
Hteo sam da idem da se*em dok deliš budžet - rekao je Munja.
Evo ti maramice idi, čovek koji je ne vaspitan. Muljatorski muljez, čovek pokazuje silu, jedan smehotres, ljiga jedna, retko loša osoba, čovek koji manipuliše devočicama, ženturača jedna, mislim da gledaoci ne greše. Klasičan estrogrnac, ni Terzi nisi drug, bitno da mi gledaš grudnjake, retko odvratan, klasičan poltron, jedino demonstrira silu, ako imam nula budžeta podelila bi im - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala lepo za budžet, naša relacija je nula, da pozdravim Vanju, nisi imala svoje ja, a za ovu nemam šta da pričam, dovoljna je tvoja pojava, vrtela je četri rečenice, moralna gromada od vođe, znam gde je išao na aftere - rekao je Munja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.V.