AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana, pametna si jako. Iritiraš ljude ovde, ali to je tvoj izbor. Ja sam ovde svedok, jer te dugo znam da neke stvari iz svog života ne lažeš. Ovaj Darjan što te ne voli navodno te je izvređao najstrašnije je hteo dete da ti pravi - rekao je Lakić, pa dodao:
Uroš je težak degenerik. Ovde ide kao šarlatan, muvao je sve živo. Jovana ga ne zanima, zaljubljen je u Maju. Degenerike volim da gledam, zato tebe ostavljam, a Snežu šaljem - istakao je Lakić.
Snežana je zlobna, pokvarena, odvratna, prljava i kvarna. Što se tiče Uroša, on je svašto*eb. On je isto tako budatina, ali ću njega sačuvati - rekla je Teodora.
Snežana, jako si ljubomoerna na Miljanu. Mislim da se Jovana zaljubila u tebe Uroše, nemoj da se igraš s njom - šaljem Snežu.

Foto: TV Pink Printscreen

Snežana je jedna gadura. Provocira ljude redom i ne mogu da je gledam očima. Gaduro, grozna si. Glumiš stalno žrtvu, a ne znaš ni da zaplačeš. Ti nemaš prijatelje. Niko tebe ne voli. Lažeš kako imaš neka poznansva, a niko te ne podnosi. Ti si kreten, degenerim i običan smrad. Ostavljam Uroša - kazala je Jelena.
Sneža i ja se ne družimo. Ništa mi loše nije uradila. Nek si živa i zdrava, jedino mi se dopada jer nikog ne vređaš. Uroš je imao neki bahat stav kad je ušao, bilo mi je čak i žao jer su ga prozivali da je lažan bokser, a on je mene vređao pre neki dan. Smatram da si tip koji bi bio sa Majom jer ona od nebitnih pravi bitne. S Jovanom si samo jer si pokušao kod devojaka ovde, ali te je ona jedina prihvatila - rekao je Boža.
Sneža je jako naporna. Sve što čuje oblikuje kako želi. Uroš vređa previše, a Sneža ne. Šaljem Uroša - kazao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.