AKTUELNO

Haos!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Bojani Pavlović kako bi iskazala svoj stav o ovonedeljnim potrčcima Urošu Rajačiću i Snežani Jovičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Najradije bih isprozivala Snržanu. Verujem da je ona podvojena ličnost. Ona je s njene dobre strane dobra duša, razumna i emotivna, a s druge aždaja. Mislim da te je neko emotivno povredio, pa si takva. Odbačena si od strane porodice. Smatram da se ponašaš tako jer nisi imala ljubav i pažnju od roditelja. Tvoja loša strana je jeziva. Takva si mi za horor, jeziv mi je tvoj pokvaren smeh. Nikom ovde nisi prijatelj i nemaš nameru da budeš ovde iskrena prema bilo kome. Jezivo mi je kako se ponašaš veoma si zlonamerna. Smatram da si bila iskrena prema Darjanu i da si opčinjena njime jer te je ostavio na onakav način. Imaš neko čudno ponašanje, nije mi jasno, ne znam ni kako to da nazovem - kazala je Bojana, pa dodala:
Uroš i ja smo imali par svađica, ali mislim da je doabr čovek. Mislim da mu se Maja dpada, a pokušava to da sakrije. Ostavljam Uroša - kazala je Bojana.
Sneža je jedna od najvarnijih osoba koje sam upoznao. Nemamo komunikaciju nikakvu. Psovao bih je,ali neću. Uroše, nas dvojica nemamo više svađu nikakvu. On je danas imaoptrening sa Stasnislavom, Ja mislim da Uroša ne zanima Jovana, kao ni on nju. Šaljem Uroša - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.