AKTUELNO

Bez zadrške!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Aleksiću Ša kako bi iskazao svoj stav o ovonedeljnim potrčcima Urošu Rajačiću i Snežani Jovičić.

Foto: TV Pink Printscreen

Sneža mi je gotivac, nemam loše mišljenje o njoj. Imamo istu drugaricu. Ona me zna iz nekog davnijeg perioda. Nemam šta loše da kažem za nju. Poštuje Mionin i moj odnos. Njeno učešće jeste takvo da ume da iziritira ljude, ali ne mislim da to razi s nekom zlom namerom. Od samog Uroševog ulaska sam video poštovanje prema meni. Jeste se zavozao, željan je isticanja, a to nekad ne valja. Tek je sad povukao malo ručnu. Vidi da sa Jovanom odnos ide u pravom smeru i to je tako. Ovog puta ostavljam Snežu - kazao je Ša.
O Sneži imam jako lepo mišljenje. Nikada me nisi uvredila, ali si iznosila svoje mišljenje. Moram da ti kažem da mi je tvoja i Darjanova veza izgledala kao neka jeftina gluma kako bi se došlo do cilja. Prosto je delovalo kao da nije iskreno. Što se tiče Uroša podržavam njegovu vezu Jovanom. Želeo si po svaku cenzu da budeš s Majom, ali si video da od toga nemam ništa . Šaljem Uroša - kazala je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.