AKTUELNO

Otkrio ko su mu fanovi!

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju. Voditeljka Ivana Šopić postavila je pitanje Maji Marinković nakon nominacije Uroša.

Da li bi dala Urošu da ti priđe - pitala je voditeljka.
Nisam opcija ja sam prioritet, ne upuštam se u odnos gde je neko bio sa devojkama iz kuće. Ne bih mu dala ni da mi priđe. Muško mora da bude muško, on jeste muško, ali ja sam nedodirljiva, smatram da sam tako najbolja. Sneža mi je najjača, ona samo provocira, jako mi je draga, ona te pričom dovodi do ludila. Sviđa mi se što ne vređa. Ostavljam Snežu šaljem Uroša- rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Sneže ona sedi pored mene i malo je naporna ponekad. Istrpi kritiku. Čim ja ustanem to je haos, ljudi me zato i vole, pokušava da kopira moje reči i moj način igranja. Lepo je imati fanove, očekivao sam više od nje, ni kad provocira ne pravi haos. Malo manje da me kopiraš i budeš svoja. Što se tiče Uroš, pored Munjeza, on se najgore ponaša prema meni, zgadio mi se, ali da pominje moje roditelje. Treba da provali šta je normalno, a šta nije, katastrofa je da pominje moju mamu, dečku je potrebna priča. Veza im ne debakl, nije mi jasno da Jovana trpi, da flertuje sa Majom. Šaljem Uroša, ostavljam Snežu - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.