AKTUELNO

Sarkazam ili iskrenost?

U toku je emisija "Nominacije". Učesnici biraju između Uroša Rajačića i Sneže Jovičić, koga će sačuvati, a koga šalju u izolaciju.Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Marku Janjuševiću Janjušu

Počeću od Sneže, drago mi da sma te upoznao. Ako dočekam duboku starost bićeš deo moje mladosti. Kad sam trenirao košarku, moji igrači i ja smo gledali erotske časopise i samo na tebe nismo d*kali. Ne ljutiš se na mene - rekao je Janjuš.
Ne shvatam te ozbiljno - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Želim ti da ostaneš što duže i da nam se svima u*erwš. Ne podržavam to za dedu ventilatora. Najbolja si verzija sebe kad si sama, nadam se da će te pozvati i sledeće godine, kao što si ugasila erotski časopis, da ugasiš i Elitu. Preslatka si. Što se tiče Uroša što je rekao Đedović imao je te neke greške, ali je baš dobar gotivim ga, ima veliko životno iskustvo. Svaka slika na Instagramu mu je u gipsu, podsećaš me da Filipa Cara, imate isti bademantil. Mislim da je Stanislav u šoku kad je video ovu gospodu. Ostavio bih te zbog ovih šiškica, ali ima već dva glasa moram njega da ostavim - rekao je Janjuš.
Sekla sam ih grickalicom - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.