AKTUELNO

Šok!

Veliki šef poslao je pismo na adresu kuće Odabranih, kako bi ih obavestio da je pravo vreme da nominuju nekog kome žele da vide leđa. Prva je svoj stav iskazala Vanja Živić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominujem osobu koju ne mogu očima da gledam. Reč je o Ivanu Marinkoviću koji vređa žene i decu, vređa koga stigne. Pun je mržnje i gadi mi se - kazala je Vanja.
Miljana mi je grozna, odvratna i podla osoba. Puna je zla, njeno izlaganje traje po pola sata kako bi odlagala sastanak i prosto mi se gadi zbog svega što mi je izrekla - rekla je Milica.
Nominujem Miljanu Kulić. Želela sam da ne ulazim u sukob sa njom, ali ipak je došlo do toga. Imam loše mišljenje o njoj što je vrlo jasno - istakla je Jelena.
Ivan Marinković je ovde osoba koja mi se najviše gadi. To je čovek koji ne poštuje i ne vrednuje ono što je najvrednije u životu. Nema poštovanja prema bivšoj ženi, ne misli na decu koju ima, a najmanje o ženama koje su majke njegove dece. Jelena, tebi je sve ovo smešno jer nemaš ni gram empatije. Loša si osoba. Ti si suštinski loša žena, Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolje se ne obraćaj meni, nego obrati pažnju na izlaganje i svoj život - kazala je Jelena.
Verujem da su u tvom selu ponosni na tvog partnera. Ti si jedna ober seljančura - kazala je Žana.
Ti sa takvim izgledom ne možeš da kažeš nekom nešto - kazala je Jelena.
Tebi zloba izbija iz očiju. Zla si i pokvarena. Ivan i ti ste dva degenerika. Dve zle i odvratne osobe, Dva ološa. Nominujem suštinski lošu osobu Ivana. Čoveka koji živi sa lošom ženom kao što je Jelena - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.