AKTUELNO

Šok za šokom!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Anđelu Rankoviću kako bi dao svoj sud o pozivu Anđele Šparavalo sa roditeljima, što je bilo prikazano u video klipu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam čuo, nisam slušao razgovor, ali sam u intervjuu rekao od reči do reči ono što su roditelji videli. Kad joj govori: "reci sine, reci sine" da samo to izađe iz usta, ali džaba, ova se usr**a od nje. Bojana je ozbiljan krivac za sve ovo, a Anđela je kriva za njen odnos sa roditeljima. Bojana je ozbiljan bolesnik, ja sam čuo šta joj priča sve ispod roditelja. Ti njoj ovde možeš da kažeš: "Nemoj da pričaš", ali kada joj kaže: "Aham ti kradeš, jer možda u detinjstvu nisi imala" ili i tako dalje, ali pošto Anđela gleda u nju kao Boga, ona je najpametnija i svi su pu**či ku**a, sada Bojana time manipuliše njom. I na taj način pušta nju da izvlači te informacije. Bojana nema empatije, nema osećaj i sve radi ovo jer ima neki cilj. Ljudi su pričali da Bojana nije kriva, kako nije?! Ako ti govoriš da te ne intresuje što će njena baka, ne daj Bože, da umre, kakav si ti to čovek?! Kako možeš da se smeješ dok gledaš nečiju majku ispijenu?! Ono što je rekao njen otac, Bojana je jedan predator koji ima lične hirove i frustracije i hrani se time da je ona kao dovela Anđelu kod sebe, ona je otkrila ko je Anđela, njeni roditelji nemaju pojma, jer Bojana ima potrebu da se takmiči sa jačim polom. Bojana će lečiti svoje frustracije na nedovoljno zrelim i labilnim ličnostima...Na sve to, Anđela, ti, ako voliš porodicu najviše na svetu i porodica ti kaže, koja gleda sve ovo, koja je potreba da te roditelji slažu da ti neko misli dobro - rekao je Anđelo.
Anđela, što si rekla da je tata vikao na tebe, je l' vikao - pitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada nije vikao na mene i ne želim više da pričam o tome. Krivo mi je što sam iznela neke stvari koje nisu trebale da se iznesu - rekla je Anđela.
Meni je drago da su me oni pozdravili, nego zato što, roditelji su u ovako teškoj situaciji, kompleksno je sve i da neko kaže da sam za takve stvari u pravu, a nisam roditelj, znači mi što sam čuo od njih. Rekao sam da mi bude žao kada je izvređam, a prvenstveno sam to govorio da bi njoj dokazao nešto. A opet ti kažem, jesi monstrum jer svesno ideš na to da nosiš nekoga na duši, koga god, a kamoli nekoga iz svoje porodice - rekao je Anđelo.
Nikada nije rekla da laže, nego je rekla: "Neka bude da su roditelji u pravu", znači, ostavlja prostora - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva stvar, hvatao sam se, pričali Anđelini ili ne, isto će vam biti. Anđela je neko ko veze s mozgom nema, ona ne zna šta smo joj mi pričali. Njoj je poziv dao vetar u leđa da je sve bolje. Sama reč da je se neće odreći, poguralo je da je sve bilo okej. Druga stvar, Anđela ne demantuje nijednu reč koju je izgovorila, neće da kaže ni da je slagala, ni da nije. Ja se neću složiti sa tim da laže sve, normalno je da kada ona spomene ujaka, oni joj daju do znanja da ne treba to da priča, naravno da će da kažu: "Nemoj da lažeš", neće sigurno reći: "Bravo sine što si rekla da ti je ujak narkoman". Ona je dete od 20 godina. Ona njima nije rekla da dolazi ovde, samim tim njihov odnos nije dobar. Obe su krive, pogotovo u ovoj situaciji sada gde devojka nema veze sa životom. Bojana je kriva ovde za mnoge kriva. Bojana sebe smatra mnogo iskusnijom od nje, velika greška je da ona kaže njoj da priča sve - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.