AKTUELNO

Pošteno se izvređale!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Večerašnji voditelj je Ivana Šopić. Učesnici kao i svakog četvrka strahuju od klipova u kojima su ogovarali, spletkarili i iznosili optužbe na račun svojih cimera, a koje do sada niko nije video. Maja Marinković je ušla u žestom sukob sa Aneli Ahmić, izrekle jedna drugoj gnusne uvrede.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od najsvežije situacije, Aneli ja nju ne uzimam zdarvo za gotovo, ona priča jedno pet minuta pa posle drugo, njih dvoje su se posvađali pre tri meseca isred rehaba, Janjuš jeste prešao preko tih reči, ne znam šta je čudno da njegova bivša žena neće dozvoliti da se vidi sa Krunom,to dete je zajedničko ali ona vaspitava to dete, ja ne bih isto dopustila da vidi dete posle onakovih izgovorenih reči, ni jedan zdrav mozak ne može to da prihvati, trebamo biti realni, ako je njihova ljubav jaka oni će to iskalkulisati, ali da ona planira da vidi nečije dete a svašta je rekla za nju, ona mora da nosi taj teret, onda ona ustane i kaže kada se posvađamo da sam mu ja nešto prebacivala, neka priča o sebi -rekla je Maja.
Maja je sujetna i ona to ne može podneti, to što Janjuš mene voli i prešao bi preko toga. Ovo je čista sujeta jerje jako ljubomorna zato šro se volimo. Ona je htela da spava sa Janjuše, htela je da se pomiri sa njim. Ja ovu ženu ne vidim -rekla je Aneli

Foto: TV Pink Printscreen

Ona pljuje o mužu i priča da je prevario na početku i očekuje da mu on ne uzvrati. Ovo je za mene pačija škola šta pričaju, ona je čula da mu se bliži rođendan i smatram da s obzirom na to kada mu se bliže neke uspomene on se totalno povuče. Ja kad se sredim njima odma nije dobro. Kad mu dođe rođendan on napravi frku da se smiri strast napolju, kako bi mu stigli pokloni. Ne mogu da slušaju istinu, ja ne mogu ove kreštave glasove. Ona ima neke posledice iz prošlosti pa joj je memorija spržena, ona nije toliko inteligentna da mi dobacuje. Ja njoj devedeset posto stvari ne verujem, kad je bio pretres i kad je Milan izjavio da može da je vrati ona je imala osmeh od uha do uha. Njena prošlost su koferi i Bujanovac, da ne pričam neke stvari iz spoljnjeg sveta. Ne mogu ja da pričam sa devojkom koja nema ni osam razreda, odjednom je sad njen muž gej a napravio joj dete, ne verujem joj, čim zine slaže -odbrusila je Maja.
Ko si ti da nju vređaš i da govoriš da je budaletina. Ljudi koji su me slušali mogli su da provale da sam ja bio izrevoltiran, ako voliš nekoga dođe ti nekad da te nešto muči, slušajući sve ja sam mislio da će to prestati, ovde se niko ne meša, ne mogu ni moji da slušaju ovo, sad ispada kao da ja čekam rođendan da bi mi neko poslao čestitku, meni je samo bitno da čujem da su mi moji dobro. Našu situaciju imaju svi pravo da komentarišu, svako da kaže šta misli. Takođe i mi imamo prava da komentarišemo. Miljana je malo pre rekla da sam kontradiktoran, ja sam joj rekao da je i ona, ali je nisam uvredio, nije ni ona mene. Ja da ti kažem da si folirant ili bilo ko ovde, mi smo tu da kažemo, a videćemo da li jesi ili nisi - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š