AKTUELNO

Ne može da ga ne pomene!

Veliki šef danas je dao novi zadatak zadrugarima da izaberu najvećeg manipulatora među sobom. Svako od njih je morao da ustane i navede jednu osobu za koju misli da najviše manipuliše i iznese svoje razloge zašto je to tako. Čini se da su svi čekali šta će reći Kristina Kija Kockar i da li će ponovo udariti na svog, još uvek zakonitog, supruga Slobodana Radanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Iako su neki očekivali drugačije kada je počela svoj govor, Kija je ipak svog supruga izabrala za najvećeg manipulatora:

Ja ne mislim da ovde postoji neki pravi manipulator, iskreno. Verujte da ovde postoje neki manipulatori koje niste ni pomenuli. Milan je provokator, Mića je manipulator i svima manipuliše, mi smo dobri pa sam primetila sve. Ja se nikom ne poveravam ovde da bi neko mogao da manipuliše mnome tom informacijom. Pošto moram nekog da biram, izabraću nekog ko lično manipuliše sa mnom i ja sam to svesno dozvolila, to je Slobodan, on ne zna da manipuliše ljudima ali ja sam to dozvolila svesno. Izabrala bih njega jer sam to svesno dozvolila iz mojih razloga. Postoje ljudi koji su toliki manipulatori, a niste ih ni svesni - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: KO JE TAJ ĐEKSON? Mina se GORKO KAJE ZBOG SVEGA, a njegov odnos sa Jelenom Krunić je NE ZANIMA: Ja sada imam nekog! (FOTO)

Slobodan za vreme Kijinog govora nije sedeo za stolom, a njegova devojka Luna Đogani samo je ćutala i gledala u stranu. Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'