AKTUELNO

Odala je?!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca', voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje Jeleni Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

Provoišeš se kao neka fina, misliš da ne znamo kakva si ti agresivka i tukla ga nožem i makazama i sa čim si se sve tuca*a u spolljnom svetu. Uvek ćeš ostati zla - glasilo je pitanje.
Ovde su svi ljudi agresivni, niti sam zla, niti sam agresivna. Nemam ovde neka dešavanja da možete da me komentarišete, ja komentarišem druge. Ja sam ponosna na stvari koje sam radila u prošlosti, a ne radim više. Meni su sve ovo smešne priče - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ovde umesto da ustane i kaže svoje pitanje kako govori. Ona nama koji nikad nismo imali agresiju u sebi, a mi kada pričamo o njoj onda to nije istina. Ja sam čula da si spavala sa oženjenim gradonačelnikom. Jelena se pravi kao neka devojka koja se udala iz ljubavi, ja tvrdim da to nije tako. On je ovde njena služavka, ne opšte se*sualno, gadi mu se da ga gleda. Došla je ovde da glumi njegovu ženu, naravno da će da ga ostavi posle rijalitija i udaće se za fitnes instruktora. Ovde si na Pinku ovo ti je spas da uzmeš lovu i da šutneš ovog pored sebe - rekla je Slađa.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.