AKTUELNO

Dao svoj sud!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca'', voditelj Milan Milošević pročitao je sledeće pitanje koje je bilo za Miljanu Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Kome više veruješ, Sneži ili Darjanu? Čula si šta je ona rekla tokom svađe sa njim, da li veruješ da možeš biti nasamarena kao i ona? - glasilo je pitanje.
Apsolutno me ne zanima. Mene nije zanimao njegov odnos sa njom, jer je to bilo pre mene. Što se tiče Snežane i njega, istina je negde na sredini - kazala je Miljana.
Što sad prave problem Aneli da Alibaba(Asmin) gleda por*iće, a on rekao da je opštio sa njenom sestrom i to slagao. Je l' treba da ćuti? - glasilo je pitanje.
Ako je ona smatrala da treba da kaže neki stvari, ne mogu ja to da zamerim. Kako ja to da zamerim? Neka su svaki dan novi detalji, šta mene boli uvo kakav je neko intiman odnos imao pre. Aneli i Janjuš su se mnogo zaljubili, zato sad njemu mnogo smeta jer ona spominje neke stvari. Oni misle da su normalni, ali nisu jer je njih ljubav napravila ljubomornim osobama Previše su se vezali, na svaku budalaštinu dramatično gledaju. Iskreno, ono što samo mogu da kažem je da nikakve ozbiljne probleme Janjuš i Aneli nemaju ovde. Ja znam da Aneli ima još da govori kad je reč o Asminu, a ja bih mu se u*rao u život da sam na njenom mestu - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.