AKTUELNO

Bez dlake na jeziku otkrio istinu!

Otkako je u najgledaniji rijaliti u regionu "Zadrugu" ušla bivša devojka Filipa Đukića Marija Ana Smiljanić, njegov režim života se totalno promenio. Nakon svih ljubavnih pisama i telefonskih poziva, ona ga je šokirala priznanjem da je iz revolta bila sa njegovim drugom. Ekipa portala Pink.rs je stupila u kontakt sa Filipovim drugom koji je u neverici zbog onoga što je saznao.

Foto: Printscreen Instagram

On je drugar za izlaske, nema veze sa najboljim drugom, to je budalaština. Bez obzira na celu situaciju, to je katastrofa, svaki komentar je suvišan i sa njene strane i sa strane njegovog poznanika, ne mogu da ga nazovem drugom. I da ga je prevarila sa nekim dečkom koga ne poznaje, pa da joj progleda, s obzirom na to da je i on unutra...ali da uradiš ovako nešto sa dečkom koga on poznaje, sa kim je on upoznao, baš nemam komentar. Htela je da ga ponizi, meni to normalan mozak ne može da uradi, ako hoćeš da ga prevariš prevari ga, ali da ga prevari sa nekim koga poznaje Filip i sa kim te Filip upoznao to je baš hoće da ga udari na muški ponos - bio je zgranut Andrej.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrej je otkrio da veza između Filipa i Marije Ane bila jako turbulentna i da je samo strast održavala njihovu vezu. Bez obzira na to što maneken gaji osećanja prema ovoj zadrugarki, njegov drug nije nikako za njihovo mirenje.

Nije ovo njima neka prva svađa, njihova veza je bila baš turbulentna. Meni je to veza bez budućnosti, ta neka strast između njih postoji i vraća ih jedno drugom konstantno, ali ja mislim ako preko ovoga pređe Filip može da se zapita da li ćemo stvarno biti drugari. I da je on njoj isto to uradio zapitao bi se sa kim se družimo, ali znam da nije. On stvarno ne bi, daleko od toga. Ja se iskreno nadam da tu neće biti mirenja, tako mi i deluje po njegovim izjavama. Slab je on na nju, šta je on njoj sve tolerisao, i posle svega su se mirili. Da je mogla jače da ga povredi, nije. Biće mu teško u početku, ali da će uspeti da prevaziđe pogotovo ako bude sa nekom devojkom unutra, biće mu lakše - rekao je Filipov drug.

Foto: Printscreen Instagram

Video-snimak u kom su glavni akteri Kristina Kockar i Filip "prali veš" dok su se kamere tresle je izazvao ogromnu pažnju javnosti. Đukićev drug

Ta priča da Kristina ima dečka napolju, ne znam koliko pije vodu. Malo mi je tu čudno, mada su i unutra pomešane emocije. Kija i Sloba se svađaju, možda je to iz neke osvete i ovo što se njemu dešava. Možda ih ta tuga spoji. Ima nekih simpatija, možda se ona više prikriva, sa njegove strane je očiglednije, posle ovoga što mu je uradila Marija Ahna, kada bi mu Kija dala povoda, mislim da ne bi bilo razmišljanja da li da bude sa njom. Što se tiče snimka, mislim da nije bilo ničega, iako bih ja voleo da jeste. Mislim da su hteli samo da naprave foru, jer je svakako onaj snimak nejasan, pogotovo za nas koji ne znamo kako izgleda unutrašnjost kupatila. Moguće je da su se poljupili ispod pokrivača, ali se*sa nije bilo - zaključio je on.

Foto: RTV Pink

Pročitajte još: Od muke joj se SLOŠILO: Nakon svađe završila je u toaletu, drugarice TRČALE ZA NJOM! (VIDEO)

D. B.

#Filip Đukić

#Kristina Kockar

#Marija Ana Smiljanić

'