AKTUELNO

Očekivano!

U toku je glasanje za najmaliciozniju osobu, a Anita Tomić je dobila reč.

Meni su uvek iste osobe, prvo mesto Anđela, drugo mesto Ivan, treće Jelena. Ništa im nije sveto, ni roditelji, ni deca. Tako da su oni za mene najgori - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Onih 6 osoba koje sam nabrojao za najzlonamernije su i na anketi danas. Što se mene tiče kao i uvek idemo Ivan Marinković, drugo mesto Bojana, a treće mesto Jelena Ilić - rekao je Anđelo.
Meni ovde govori da ima toliko foliraže u ovim prijateljstvima. Anđelo kao glavni komandir u toj ekipi koja se samo smenjuje, ne znam šta je gore i malicioznije. Frodo zbog toga štoi je uradio kroz sve rijalitije, ne samo Matoroj, ne znam šta ćeš dalje radiš. Mesto broj dva provincijska profuknjača, ne znam da li da govorim druge stvari osim da varaš ženu na koju se udaješ na dan svadbe. Treća osoba je Lakić, meni je naneo zlo, sada je završena tema - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Na osnovu najsvežijih stvari i najogavnijih komentara, navodim na prvo mesto smrdibubu - Snežu Kušadasi, drugo osoba svi znate ko je i na trećem mestu navodim osobu koja sve huška na najogre stvari, hoće da linčuje ljude to je Lepi Mića - rekla je Jelena.
Ja ću se bazirati na komentare prema meni, po meni su Ivan Marinković i Miljana Kulić, oni imaju nešto zajedničko što je jako vredno, a na treće mesto ću staviti Mariju Malivuk. Ona ne gleda koga će uvrediti, gleda samo da uvredi - rekao je Sloba.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.