AKTUELNO

Razvezala jezik!

Posle odgledanog priloga o odnosu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je o svemu sa Anitom.

Je l' ste uspeli da one "dečije bolesti" preležite, da eliminišete one bubice iz vašeg odnosa - pitao je Darko.
Sinoć je bila moja ljubomora na nominacijama. Ništa mi nije normalno. Zamisli da sutra uđe dečko koji mu je skinuo devojku i ja budem dobra sa njim?! To nije normalno. Maja Marinković se muvala sa njim, a Žana mi je skinula Marka Markovića, pa su mi u istom košu njih dve - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo prošle nedelje pričali o tvojim nesigurnostima, šta se promenilo - pitao je Darko.
Nisam ja toliko sigurna u sebe, u njega sam sigurna. On je skočio kada je čuo da me neko dirao. Stvarno mi je mnogo posvećen i ponaša se prema meni kao što sam ja prema drugima. Nema potrebe za tim scenama, ali opet moja luda glava - rekla je Anita.
Kada i sama vidiš da ti je prelepo i kažeš da ti je savršeno, da li ti je to strava i okej ili ti postane dosadno - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi dosadno, ne mogu da kažem da mi je dosadno, samo su to nekad moje bubice - rekla je Anita.
Imali ste neke konsultacije kada ste pričali o tome da li i koliko treba da komentarišete Matoru. Bila si nervozna, šta se tu dešava - pitao je Darko.
Bila sam nervozna jer ona hoće da navede da ja imam emociju prema njoj i da je zato komentarišem. Ja sam čula njen glas i rekla sam da mi se gadi, al mi on kaže da treba da se ujedem za jezik - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li vi trebate njoj ili ona vama - pitao je Darko.
Ona nama ne treba, višak nam je, dovoljni smo sami sebi. Mislim da ne trebamo ni mi njoj, ona je ovde sedam godina, ne treba niko nikome. Desilo se to, samo ne mogu da prihvatim da će se pričati o tome još četiri meseca - rekla je Anita.
Koje su to osobe u kući koje te nerviraju - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima ih mnogo. Čula sam jednu informaciju, Marko je rekao Anđelu da je pitanje bilo kako komentarišemo Slađinu izdaju što se tiče Maje, čula sam da je zvala Matoru da jedu zajedno eurokrem. Rekla sam joj da ću morati da popričam sa njom ozbiljno, dva dana mi se nije obratila. Nismo se odvajale, evo već treći dan danas kako je nema - rekla je Anita.
Je l' si joj zamerila taj obrok sa Matorom - pitao je Darko.
Nisam joj rekla, rekla sam joj da ćemo imati ozbiljan razgovor. Od kako je ušao Anđelo, mi smo nerazdvojne. Ova tri dana nema ni: "Ćao, ćao", a čula sam da je Maja rekla da se kaje što se pomirila sa Slađom - rekla je Anita.
Ove nedelje ste imali i sukobe sa Jelenom i Ivanom Marinković. Juče je došlo opet do ozbiljne svađe, gde je Ivan najavio da vas čeka pakao do kraja rijalitija. Plašiš li se - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne plašim se, jer isto kada je bilo i skorije, on se povukao, počeo je da štrajkuje, priča stvari koje nisu normalne, izgovara reči koje su katastrofa. Ne pogađa me ništa, rekla sam mu da sam divna majka, on kaže: "Ja sam loš otac, imam prava da ti pričam da si loša majka" - rekla je Anita.
Teodorin izgled mi je katastrofalan, cela je izoperisana, istetovirana, katastrofa vokabular...Ona od zla ne može da se ugoji, a što se tiče njihovih raskida, to je njena vaginalna manipulacija. Teodora ne sme da bude s onim s kim hoće, da nema budalu za vratom. Bilo je da je Era demantovao, sto odsto je to tačno, ja sam rekla da ne znam kako mogu da budu sa muškarcima koji mogu dede da im budu. Ne fali ništa njemu, ali Teodora sa 21 godinu, ne znam odakle im taj želudac da budu sa toliko starijima, to mi je katastrofa - dodala je Anita.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.