AKTUELNO

Bez zadrške!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Mileni Kačavendi kako bi otkrila svoj stav o ovonedeljnim potrčcima Žani Omnii i Samiru Ramoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da sam sa Žanom jednom prilikom pogrešila onda kada smo imale sukob, jer sam rekla neke reči koje pojedinci koriste ovde protiv nas. Da, ja sam isto tako pristrasna kao i ti, jer sam to pokazala u odnosu prema Matroj. Priznajem da sam napravila grešku. Nas dve nismo imale nikakvu svađu osim te jedne. Smatram da sam pogrešila Imam jako lepo mišljenje o tebi, Žana, stvarno. Mislim da si dobra majka, to se vidi - kazala je Milena, pa se osvrnula na Samira:
Samire, od samog starta smo se super družili. Rekla sam ti da ti je lako da govoriš da je lako bitisati u rijalitiju ako nikoga ne komentarišeš. Razumem tvoj razlog ulaska u rijaliti svakako. Našli smo gomilu sličosti, shvatili smo da imamo neke slične poglede na život. Proveli smo lepe dane dok smo se družili. Napumenula sam ti sve, kakav pritisak imam kada je priča oja u rijalitiju u pitanju. Nikad ti nisam dala povod da pomisliš da će među nama biti. Tvoja deca ne razumeju šta se dešava ovde, a moja da. Rekla sam ti da neke stvari ne radiš, a ti si ij opet radio Imaš pregršt kvaliteta, dobra si osoba, ali ne shvataš neke stvai koje meni smetaju. Ja sam tebe doživela kao normalnog mupkarca, a ne kao budaletinu. Sve više mislim da si ti neko ko radi sve ovo kako bi bio primećen. Smatram da sebi štitiš za*njicu. Ne bih da pričam o nekim detaljima. Jedno pričaš, drugo radiš.Da sam pametnija bila na početku, odmah bih te distancirala od sebe. Mislim da si dobar umetnik i čovek i veoma porodičan čovek. Mene s ljudski uvredio i pred toga što me nisi vređao. Molim te da držiš distancu od mene. Šaljem tebe, Samire - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja te razumem, Milena. Odlučan sam u tome da se suočim sa svojim emocijama, kontrolišem ih i prigušim. Nisam mogao ni da zamislim da će se meni pojaviti ovoliko jake emocije, a desilo se. Zabrljao sam i činjenica je da mi je Milena prelazila preko nekih stvari. Nisam umeo da kontrolišem to kako se sja osećam. Tek sad vidim šta sam napravio - kazao je Samir.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.