AKTUELNO

Udara jače nego nikad!

Miljana Kulić dobila je reč kako bi izabrala tri najzavidnije osobe u Eliti, ali je ona imala poduži spisak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde je mnogo ljudi zavidno na uspeh, na obrazovanje, na imovinu. Prvo mesto biće Ivan trol Marinković, druga će biti Jelena Ilić i treća inspektorka Bojana Pavlović. Njih troje imaju sve osobine koje sam nabrojao - rekao je Anđelo.
Prva dva mesta su bračni par Marinković, treće mesto je Sloba analitičar, mislim da je mnogo zavidan, stalno gleda u mom smeru - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba je Bojana, to je jedan od većih manipulatora, zavidna si na sve što je lepo, na mene, Anitu, Anđela. Ja sam razmišljala zbog čega ti toliko gajiš animozitet prema meni, pa se setih da si ti najveća pu*ačica ku*ca Ivana Marinkovića i Buđole. Druga osoba je Boža Džons, zavidan je kada ga podigne voditelj u pet, misli da su drugi bitniji od njega. Zavidna je Snežana na Darijana i na naš odnos - rekla je Miljana.
Mene dok su zvali Kušadasi a tebe Topaonica - rekla je Snežana.

Foto: TV Pink Printscreen

Lakić je zavidan na svakog učesnika i na svaku temu, nema svoj stav, bez identite. On menja svoje stavove. Matora je zavidna na Anitu što je krrenula dalje, da je srećna što se otarasila, da joj takvo zlo nije potrebno u životu, iznela je sav prljav veš, degutantne stvari. To sve priča kako bi je ogadila Anđelu. Zavidna si što je krenula dalje, što je najbolja verzija sebe, što je Anđelo usmerava na pravi put. Kako na Anđela tako i na Anitu, ali na njihov odnos. Naravno Buđolina i Buđola, ali tu je i Mica četvorica, zavidna je na odnos Darijana i mene. Zavidna je što nije lepa kao ja, što nije lutkica kao ja. Tu je i Bebica i njegova Teodora, tu je i Gačić. Vozač iz koteža - rekla je Miljana.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.