AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija ''Pitanja novinara''. Novinar RED portala, Jovan Ilić, poistavio je naredno pitanje Bojani Pavlović, koja je dala sud o odnosu sa Anđelom Šparavalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ostaješ u odnosu sa Anđelom, kad je vređaš i ponižavaš? - upitao je Jovan.
Ne mislim da je ponižavam. Govorim joj u momentu kako mislim. Smetaju mi neke njene kontradiktornosti i baš zbog toga neke stvari ne mogu ni da prihvatim - kazala je Bojana.
Šta vas spaja da budete zajedno? - upitao je Jovan.
Ona stalno potencira da će mi nešto pokazati i dokazati, a zapravo postupcima suprotno dokazuje. Ja očekujem da batali reči, a da mi pokaže dela, ali ne ide joj od ruke. Ako se jedna greška stalno ponavlja, onda to ne valja. Ja objašnjavam Anđeli to da ako se greška ponavlja, onda je to problem veliki. Anđela je jedna velika enigma, kao da ima sudar dva sveta u glavi, ja ne znam ni kako to da objasnim. Ja ne mogu da joj objasnim da greši u nekim stvarima. Ne mislim da je Anđela moje ogledalo, ali ne treba ni da pravimo nešto od nekog ako on to nije. Ja kad predvidim neke situacije, to je to. Ja svaki dan potenciram Anđeli da ne sme sebi da skače u stomak, ali ona to ne poštuje. Ona je juče rekla neke stvari koje nisu normalne - kazala je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bojana je u pravu za neke stvari koje se dešavaju, ali ne mislim da ja nisam iskrena prema njoj - kazala je Anđela.
Anđela, kako je tekao tvoj život? - upitao je Jovan.
Mi nismo imali izolovanu kuću, sve je to mami prouzrokovalo neki stres, kao i što je u mladosti ona imala veliku količinu stesa jer je njen brat konzumirao suptance zabranjene, a deka je tukao baku. Mislila je da će udajom rešiti sve. Moji roditelji na početku braka nisu vodili računa na koji način ćemo mi živeti, dok malo nisu sazreli, pa smo otišli kod bake da živimo. Ja sam odlučila tada da provedem više vremena sa mojom bakom, a onda je došao i brat, pa je sva pažnja bila usmerena ka njemu. Mene je baka tad stalno usmeravala na neke stvari. Ja sam bila super đak u osnovnoj, a roditelji mi nisu ni toliko pomagali - istakla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.