AKTUELNO

Puče tikva!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'. Današnji voditelj Milan Milošević spreman je da zajedno sa učesnicima pogleda video klipove ogovaranja i prozivki koje do sada nisu videli. U prvom klipu Jovana Cvijanović i Slađa Blinda ogovaraju Maju Marinković.

Došli smmo do toga da je Jovana priznala da si je ti Majo terala da pravi cirkus, čak je rekla da misli da se tebi sviđa Uroš? -pitao je Milan.
Slađa je to jutro meni to prenela da ju je ispitivala sve jer ne treba da se prećutkuje istina. Ja mislim da je tu glavni problem Uroš, svi znaju da mene on ne zanima, taj naš osmeh u prolazu i ostalo je stvarno problem, ja ne mogu da zabranim dečku da mu se sviđam, zato se meni ne sviđa kako se on ponaša prema njoj, mislim da nije iskren prema njoj kao muškarac. Jovana meni nije rekla ovako kao na klipu, ja nisam mutava niti glupa, ne treba meni pojačanje -rekla je Maja.
Jel te iskoristila Jovana, kao da pokušava da se opere? -pitao je Milan.
Meni ovde ne treba pojačanje, ja nju nisam ni na šta terala ni na šta, sve je svesno sama radila, ovo je čisto ograđivanje od cele te priče.Jeste ograđivanje i ne provodimo vreme kao što smo pre, njima smeta to što sam ja dobra sa Urošem, ja da sam mislila nešto sa njim odavno bi se to desilo. Trebala je direktno da mi kaže to što joj smeta, ali ne sviđa mi se to podbadanje iza leđa -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je smešno zato što je ona rekla da je sve to rekla Maji, a ustvari je skroz izmenila priču, ona je pričala i za mene da sam opajdara, totalno je prevrtljiva i ograđuje se od odnosa. Kad smo je nazvali da je Majin poltron ona nije mogla sa tim da se nosi, ona je dobra devojka ali ne može da podnese pritisak ljudi i onda spava po cele dane. Ako se družiš sa nekim ne možeš tako da pričaš, Jovana oće ozbiljnu vezu sa Urošem i onda je Jovana rekla da maja flertuje sa njim a ne želi ništa -rekla je Slađa.
Ja nisam bio uopšte u pušioni sa Majom, ovde se konstantno tračari, ja sam rekao da mi se Maja sviđa kao drug i prija mi njena energija, nisam ja gledao sinoć u Maju nego u Đedovića -rekao je Uroš.
Da li mora da znači ako ja nešto ne želim da radim da se ja odma ograđujem od nekoga, više nisam htela to da radim jer ne želim više nikoga da provociram, u tom trenutku mi je to prijalo ali sad više ne, ja uvek radim ono što me zanima -rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š