AKTUELNO

U haosu!

U toku je emisija 'Pretres nedelje'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Večeras padaju sve maske, ukućani će biti stavljeni na crvenu stolicu i osetiće oštar jezik voditelja Milana. Aneli Ahmić doživela je pomračenje nakon komentara cimera, ona je otkrila da se ne boji Asmina ali da je zbunjena i da zbog toga ne zna kako da komentariše.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo želim da imam kontakt sa detetom i da rešim probleme svoje, moram ići u Linc da rešim svoje probleme, to nisam prvi put sad rekla to je već jasno
Ali Aneli ti ne možeš da pričaš tako neke stvari, to ne funkcioniše tako, ako ti neko preti da će neko da ti oduzme dete tu nema nikakvih dobih namera -rekla je Bojana.
Ja tebe kapiram sa aspekta majke, ali ne možeš tako neke stvari da izgovaraš -rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Glava mi je polupana, ne znam šta više da mislim i šta govorim, vidite da čovek ne odustaje. On je monstrum čim je izneo neke stvari -rekla je Aneli.
Veća je težina na televiziji ali kao da si napolju. To ti je kao žene kad trpe sve napolju i onda nastave da trpe godinama -rekla je Aneli.
Janjuš misli da ja njega ne volim, ne znam šta si se uhvatila za dva udarca, ne bojim ga se, prošla sam gore stvari u životu od toga -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š