AKTUELNO

Spustila je!

U toku je 'Podela budžeta', Lejdi Di dala je svoj sud o Aneli Ahmić, Teodori Delić, ali i Bebici.

Aneli mislim da imaš jako velike kvalitete, psotala si mi draga, mislim da si dobra osoba. Ne smatram da si fejk, volela bih da ti i Janjuš iostanete zajedno - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroše moja komunikacija je bila sa tobom u jednom periodu veća, nas su povezivali, međutim izolacija nas je odaljija, mi imamo neke naše šale, koje smatram da su tebi jasne. Ja nemam nikakva osećanja muško ženskih, odgovaraš mi kao osoba da sa tobom pričam. Ono tvoje uskakanje kroz prozor je meni bilo simpatično. Drago mi je da kreneš pa da staneš. Bebica zna itekako da provocira, Moj i tvoj odnos trenutno jeste za mali budžet, ja sam to i na nominaciji rekla - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Teodore, ja sam tebe zgovitivila, kada sam bila vođa dala sam ti veliki budžet. Da li si se ti fokusirala samo na Nenada, ili ti se nisu moji postupcci neki svideli. Smatrala sam da si zbog rijalitija sa Nenadom, naš odnos se sa Nenadom promenio u odnosu na početak. Smatram da si mi i dalje gotivna, ti me sa tim bebi fejs nekako kupiš, mislim da je bio Nemanja sa mnom, ti si krenula žestoko na mene, ja sam samo iznela svoje mišljenje, niti smatram za sebe da sam pametna pčelica Maja. Naš trenutni odnos jeste za mali budžet - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenade ti si od početka bio iritantnan i arogantnan, komentarisala sam da si ufuran. Vremenom si mi pokazao da si se zeznuo, pokazao si mi se da si jako dobar, pričam o odnosu prema meni. Provokacije mi se ne sviđaju, od osoba si koje krenu i ne znaju da stanu, uvek mi se nađeš pri ruci, provedemo više vremena u kući, pa tu i i prozborimo par reči. Nisam gledala prethodu sezonu, naš odnos je za srednji budžet, mislim da si iskren u odnosu sa Teodorom - rekla je Lejdi Di.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.