AKTUELNO

Bukti rat!

Podela budžeta Lejdi Di izazvala je veliku pometnju na porodičnom sastanku. Naime ona je Munjeza vinula u nebesa i uporedila ga sa Bred pitom, a potom je Žanu žestoko spustila i ispalila rafal, na šta Omnia nije ostala dužna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ušli smo ovde počeli smo da se šalimo, kapiramli smo se u našim šalama. Jedina osoba muška kojoj sam dozovlila da mi priđe, jedino njemu sam dala pristup sebi, muvali smo se jedan duži vremenski period. Mi ništa nismo imali. Ja tebe jako gotivim, naš odnos se nije promenio, bilo je situacija gde si ispao jako loš prema meni, ali ja te i dalje gotivim. Ako si me već zgotivio nisi trebao da postupiš tako. Jako si kvalitetna osoba i drugar. Bio ti sa nekim u vezi ili ne, ja i dalje neću promeniti svoj odnos sa tobom, ja te toliko gotivim i ne osećam potrebu da se sklonim uiopšte. Ja nisam neko ko će uopšte da se bazira na priče u kući vezano za tebe, nisam želela da se sklonim od tebe. U nekim situacijama nisi bio iskren prema meni, ja sam pre svega majka, pa sve ostalo. Meni neki postupci nisu potrebni, išla prootiv sebe ili ne, to je moj odmor. Što s tiče tvoje pauze sa Stefani, meni je ona postala jako gotivna, komentarisala sma vas na intervju, ti po mom mišljenju nisi ispao fer prema njoj, ako si odlučio da staneš za jednu osobu onda ona treba da ti bude fokus. Evidentno je da je njoj stalo do tebe i da bi trebalo da budeš iskren prema njoj. Naš odnos je od samog starta do dan danas super, dajem ti veliki budžet, sad ću pozdraviti tvoju majku Gocu - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da ti nisi ispala fer prema meni, da li si ti to radila zbog riajlitija ili zadatka, nije bilo fer prema meni. Ti nisi radila transparentno neke stvari dok ja nisam dao gas da se dokažu neke stvari. Imale smo neke situacije gde ja krenem, ali nije to to ne radi me. Složio bih se sa tobom, Slađu bih da pozdravim, izvinjavam joj se. Bred pite izd*vao si ga - rekao je Munjez.
Što se tiče podele prema Sari, najvišr si mi se svidela kada si bila u odnosu sa Pablom, sve nakon toga meni se ne dopada da pristaneš da nekom budeš izduvni ventil, ne bitno što ljduk ažu e ti si majka, ne znači da ako sada nisi majka da sebi trebaš da dozvoliš neke situacije. Napala si me kad je Bukilić bio tu, naš odnos je za 3 hiljade što ne znači da se neće promeniti - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova osoba mi deluje jako iritantna od samog početka. Ne dopadaju mi se svađe Ivana i nje, pričam o Žani. Ti si mi defntiivno antipatična jako, radi te riajliti čim se kačiš na Ivana, meni je to apsurdno. Ti znaš da te ne gotivim, ja tebe ne bih komentarisala, već sam dobila pitanje vezano za tebe, nisi prijatelj Matoroj, furaš neku svoju priču. Evo 3000 dinara, ali mi dugujes 1000 dinara za čišćenje - rekla je Lejdi DI.
Podela budžeta ti je kao da su te tiganjem udarili po glavi, a takva si i ličnost. Ti si jedna kontradiktorna osoba, rekla si da se ne vodiš tuđem mišljenjem, već isključvio svojim. Meni ova tvoja podela ne znači ništa. Ti si rekla da ti znači to ti nije uvredio decu, a najbliža si sa takvim ljduima i daješ im 5000 dinara - rekla je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.