AKTUELNO

Ne štedi reči!

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Miljanu Kulić u Šiša baru, te je tom prilikom sa njom porazgovarao o njenom odnosu sa Darijanom Radomirovićem, kao i o aktuelnostima u Beloj kući.

Neraspoložena sam, sanjam svašta, nedostaju mi majka, otac i Željko, Tijana i Ana, da ne pričam kakve budalaštine sanjam. Sanjam metastaze, kako Veliki šef spašava mojoj mami život, kako ne gleda pozitivno na moj odnos sa Darijanom. Nikakva sam, danas sam bila kod Drveta, ljuta sam na Drvo. Nikada me nije pozvalo Drvo ove sezone osim u utorak za deset piva, nema više šta da radim. Ispod časti mi je da idem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta se promenilo sa Darijanom - pitao je Darko.
Ide sve na bolje, odnos nam je odličan. Odem ja u salon samo da mi operu kosu i da se isfeniram, kad skraćeni mongoloid priča sve i svašta o meni. Te ludača, te na sudu, a to sve ponavlja reči diskvalifikovanog narkomana. Milica ne prestaje sa dobacivanjem, ova Mica trica, četvorica...Kada je ona meni izgovorila sve to, neznajući, ona je dobacila: "Peri se štroko", ja sam na to njoj rekla da vodi računa da li se njoj mama i tata peru posle sek**alnih odnosa, ne znajući da joj je otac mrtav - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugačije reaguješ na te gnusne stvari - pitao je Darko.
Ne da drugačije reagujem. Ako me neko povredi, ići ću do te mere da ga povredim, samo da bi se osetio kao ja. Posle, što bih ja vređala da se spuštam na njihov nivo?! Nisam prostakuša i uličarka kao one...Isti su i ona i Terza. Bojani sam poverovala da su ušli u fejk odnos. Pet i po godina sam bila u fejk odnosu, emocije su bile samo sa moje strane...Nisam Đedoviću postavila ultimatum, on je neko ko je meni mnogo drag, imali smo od svađa do pomirenja. Ivan Marinković je uradio i gore od Asmina, tražio je namerno konflikt sa mnom da bi skinuo brigu s vrata, nema nikakav osećaj ni empatiju sa Željkom - rekla je Miljana.
Šta ti smeta?! Otvoreno si mu rekla kada pominje diskvalifikovanog - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Smeta mi, da, često...Napunili mu ukućani glavu, a on ne zna u kakvo leglo zmija je došao, a njemu su napunili glavu da sam ga iskoristila za "Elitoviziju". Ja ću nekoga da iskoristim?! Kaže: "Ti si znala da će biti ljubavna Elitovizija i ušla si u odnos sa mnom samo da bi pevala na Elitoviziji", zamisli to?! On priča, priča, priča, a više ne mogu da ga uhvatim ni za šiju, ni za vrat - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.