AKTUELNO

Haos!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ne prestaju da se svađaju, on totalno izludeo od njenih prozivki pa joj spomenuo bivšeg dečka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si jako sebična osoba, jel mogu ja neku svoju stvar da stavim na ofinger, nije to moje tvoje, sve je zajedničko, mene ti napušavaš ceo dan, mnogo si se promenila i samo se ignorišeš. Totalno te boli ku*ac za mene, na žurci me urnišeš i onda odeš pa me ogovaraš sa drugaricama. Ti da me blatiš kod nekoga to neće moći -rekao je Ša.
Ja ću sa mojim drugaricama uvek da pričam o svemu, pta tebe briga, ti se ložiš na ove svađe, tebe to radi. Ti si jedan bezobranik i tebi je ovo uživanje, ispiraš mi mozak -dodala je Miona.
Ma tebi je najbitnija tvoja bu*a i rijaliti, tebi je to jedino potrebno. Nek ti od*ebe onaj tvoj seljak, nosiš njegove narukvice i spavaš u njegovoj pidžami, boli te uvo za dečka, samo ti je bitan rijaliti -odbrusio je Ša.
Bravo Nenade, neću da se ložim na tvoje komentare više, ti si skrenuo psihički ovde, ti si težak bolesnik -rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Bežiš od mene kao ideš da se obučeš da bi me provocirala -rekao je Ša.
Ti si teška budala, jel slušaš šta pričaš sad, kao ja te provociram oblačenjem, jel si ti normalan dečko -zapenila je Miona.
Ti si jedna lažovčina i prevarant teški, samo mi titraš mozak ovde dovodiš me do ludila, dok ne puknem načisto i da odeš odavde -zapenio je Ša.
Kloni me se sa ovim stvarima, samo ti meni govori da pušim ku*ac videćeš kako ćeš da se provedeš, ajde bre šetaj -lagano je rekla Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.