AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ana Radulović u večerašnjem izdanju emisije "Izbacivanje" ugostila je mamu Slađe Bošković, jedne od nominovanih učesnica, Biserku Lazić, kao i prijateljicu Jelene Marinković, Izabelu.

Danas sam malo gledala po jutjubu...Ivan i Jelena su bili pretposlednji par, to je bilo negde oko četiri ujutru. NE znam da li je Jelena čula komentar od jedne persone, ali ovim putem želim da, iako ne bih trebala, ona se nije udostojila da razmisli o svojoj izjavi. Ona je neko ko ima ćerku i ima sestru, vrlo sam bila razočarana ja kao žensko. Komentarisati na takav način drugu ženu, bez ikakve potrebe, Jelena nju nije napala, reći za bilo koju ženu na ovom svetu da je jalova baba i ku**a, je stvarno ponižavajuće. Oni su krenuli normalno, međutim, Ivan možda nije shvatio na dobar način - rekla je Izabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam shvatila kao pohvalu Ivanu - rekla je Ana.
Tako je, tako sam i ja shvatila, ali mene je kao žensko povredila ta izjava. Tamara je neko ko je okej lik i učestvovala je u rijalitijima, celo veče je bila intresantna. Baš mi je onako, fuj! - rekla je Izabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi se dopao taj sam čin prelaska iz braka sa Matorom u vezu, rekla bih da je malo razmažena i mlada je. Mislim da se zaljubljuje u Anđela, ali da on u nju ne - rekla je Biserka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.