AKTUELNO

Ne štede reči!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Aleksiću Ša, kako bi izneo svoju nominaciju.

Ja mislim da se Uroš stacionirao i da je uspeo da nađe to gnezdašce, tražio je sebe ni gde će, kako će i šta će. Naš odnos je totalno kul, rekao sam da je talentovan za muziku. Nemam nimalo lepo mišljenje o Jovani, vuk dlaku menja, ali ćud nikada. Ostavljam Uroša, šaljem Jovanu. 27-og mi je suđenje, poručujem joj da potpiše, očekujem da će ona potpisati, ja jesam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam da li da počnem od ovce ili od Jovane. Ništa se moje mišljenje o njemu nije promenilo, samo je postao sada supermen sa onim uskakanjem. Ja najviše volim takve nevaspitane. Jovana mi je pričala da je ne zanima taj odnos, jer neće da je gledaju kao pevačicu koju će posle svirke da vode negde. Imala je taj se*s sa Munjom, nije bila priznata kao devojka, i sada nije, isponižavao je najstrašnije na "Elitoviziji" i sada govori da mu nije devojka. Ovo pranje od Maje na ovakav način...Očekivala je da što će imati sa ovom ovčicom da će to nešto da promeni što se tiče komentara, poslaću Uroša, ostaviću Jovanu - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Jovane, ona je nesigurna u sebe zaista, priznala je da su komentari uticali na nju, jer je to normalno. Danas sam ti rekla da ti ovaj odnos nije potreban, Uroš mi je postao dečko transfer blama. Mislila sam da je inteligentan, ali to dovodim u pitanje. Mislim da Jovana traži neku ljubav i vapi za vezom ovde. Ja i dalje želim da se vrati u odnos sa Gačićem, čula sam da me je nešto prozivao. Čula sam da je rekao, ne znam da li je istina, da nisam pametna kao što izgledam, da mi je vokabular katastrofa, ali da dobro govorim i da je Terza u pravu za sve. Znam da je u utorak isprozivao Munju, Terzu i tu kompaniju, pa ne mogu da dajem na značaju kontradiktornostima. Ostavljam Jovanu, nominujem Uroša - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam da je dobar govornik, nikada nisam isprozivao Terzu, Munju jesam kada me je nazvao lažovom. Za Terzu nikada ništa loše nisam rekao - rekao je Uroš.
Video si poruku, ne znam da li si pročitao, ali si video - rekao je Munjez.
Ja to nisam pročitao. Pre nego što su oni imali konflikt, rekao sam da mislim da mu to smeta - rekao je Rajačić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.