AKTUELNO

Totalni hit!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Aniti Stanojlović kako bi iznela svoju, večerašnju, nominaciju.

Imam i dalje lepo mišljenje o Urošu, ali nismo proveli nedelju dana zajedno jer smo mi na Rajskom, sa Jovanom neću imati nikakvu komunikaciju. Ostavljam Uroša. Meni su to sve njene ku**inske fore, nećeš imati priliku da se približiš Anđelovom lokalu, nisi ti pravila cirkus, ti si sama za sebe cirkus. Nebitna je svakako, ne želim da joj dajem na značaju - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Uroša, mišljenje nisam promenila, a stav sam nadogradila. Uroše, hm. Maločas sam pričala Darijanu, kakvi kumovi za dva meseca?! Ovde izda brat brata. Zamerila sam to Darijanu, kakav kum, on može da nam bude samo lažni kum. Odličan je za ovaj projekat, ne znam da li je spajdermen, supermen, betmen...Ja sam želela da nađem njegov plašt i vratila sam mu njegovo odelo betmena. Prezanimljiv je, da ste ga tražili ne biste ga našli...Smatram da Darijan previše ozbiljno smatra reč kum, ovde su rijaliti kolege. Imali ste se**ualne odnose, a niste u vezi - rekla je Miljana.
Ko kaže da smo imali sek**alne odnose - pitao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana kaže...Mislim da su imali, videli smo ih u gaćama. Imati sek**alne odnose a ne ispoljavati svoju emociju je bljuvotina i sprdnja. Smatram da znaš ti odlično što se tiče odnosa sa Jovanom, da ti znaš s kim imaš posla. Što se tiče Jovane pevačice, Jovane siki, smatram da si odlična glumica, ja sam ti poverovala ono sa Janjušem, one tvoje filmske scene u kojima si učestvovala. Sama si priznala da si terala cirkus, ali kada teraš cirkus, moraš da razmišljaš da li si najveći cirkuzant u tom cirkusu. Smatram da kada neko dozvoli sebi da bude drugi u nekom odnosu, ne poštuje sebe. Možda si mom kumu bila još jedna u nizu koja mu je bila blizu. Ostavljam lažnog kuma, a Jovanu cirkuzantkinju šaljem u izolaciju da dobro razmisli o svojim postupcima - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.