AKTUELNO

Šok!

Počela je emisija 'Nominacije', učesnici biraju između Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović, koga će sačuvati, a koga nominuju. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Maji Marinković.

Mislim da sam prošli put sve rekla ali stvari su se malo promenile, čula sam da su ušli u vezu - rekla je Maja.
Uplovljavamo polako u lukom - rekao je Uroš.
Meni je drago, ali Uroš je rekao da ga ona ne zanima, to se meni kosi i to je meni odvratno, prvo kao muškarac, volim Jovanu ali mislim da se malo distancirala od mene, i ne dopada mi se što mi prenose da mi priča iza leđa - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo ispričala Maji šta je bilo u Vešeraju, da je on rekao kada bi mu Maja dala šansu otkačio Jovanu - rekla je Bojana
Slađa i ja smo jutros do 9 pričale i Slađa mi kaže da je Jovana rekla da se distancirala i da joj smeta odnos Uroša i mene, ja devojkama nisam pretnja ovde. Uroš je prema meni fin i korektan, rekla sam da moju ljubaznost ne uzimaju kao pretnju. Meni je ona idalje draga, i žao mi je što ne kaže neke stvari meni u lice nego iza leđa. Ja njihov odnos poržavam. Ostaviću Jovanu, šaljem Uroša - rekla je Maja.
Ja sam se povukla da ne bi terali cirkus - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla je da se ditancirala, jer Jovani smeta što je zovemo Majinim poltronom. Rekla je da nije lepo da da se druži sa njom, a da se muva sa Urošem - rekla je Slađa.
Rekla sam da sam da sam se umorila od rijalitija, ja sam rekla da sam se sklonila od cirkusa, a ne od Maje, ja nju volim - rekla je Jovana.
Uroš se izjasnio da mu se sviđam, i to je devojkama koje su zaljubljene u njega problem. Ja ne dozvoljavam da budem druga, to je njihov problem - rekla je Maja.
Ja sam prvo rekao da ne treba da tera cirkus - rekao je Uroš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.