AKTUELNO

Opa!

Maja Marinković i Slađa Blinda Poršelina konačno su obnovile svoj prijateljski odnos, te su popričale o promeni ponašanja koje vide kod Jovane Cvijanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Malopre smo pričale i kaže meni ona jel si imala neki kontakt sa Majom, ja kažem nisam kao što pitaš, kaže ona pa nešto mi je odsutna. Ja rekla možda devojka nije raspoložena, ja pričam istina, znam šta sam pričala.
Ja ne želim da tebe stavim u nezgodnu situaciju, da ne bude da se ja nešto mešam.
Ja nisam znala da je ona kad je krala cigare sa Anđelom ubacila u moj, tako da mene ne možeš da staviš u nezgodnu situaciju. Ti pričaj po svome i šta te briga -rekla je Slađa.
Imam neki čudan osećaj u vezi nje, u pogledu vidiš da je drugačija -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je tebi zamerila što je njen hipotetički dečko rekao da mu se ti sviđaš, ti ne možeš nikad biti kriva -rekla je Slađa.
Meni je čudna samo ta njena promena u ponašanju -rekla je Maja.
Ona je tvoj fan, pre nego što si ušla bila je ista kao ti. Sve isto pričala kao demolirala auto, ljubomora i posesivnost. Zna se kakva si ti u ljubavnom smislu i ne može niko tebe da izimitira -rekla je Slađa.
Nisam očekivala ovakvo ponašanje od nje, od svih ljudi koji me iritiraju sam mogla to da očekujem ali za nju mi je šok -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.