AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija 'Pitanje novinara', u ime porta je novinar Darko Tanasijević koji je nastavio razgovor sa Anli Ahmić.

Počela si da pričaš koliko ti žnači Janjuš -glasilo je pitanje.
Rekla sam da hoću da mu dokažem koliko ga volim, moji bivši ne postoje za mene, mogu da ga poredim samo sa Asminom jer imam dete sa njim. Ja trenutno prema Janjušu osećam najveću emociju, ostali bivši su u zaboravu - rekla je Aneli.
Janjuše, pridružinam se. Reci mi ta frka sa Terzom, da li si stvarno osetio nesigurnost -glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti znaš kako bih ja to rekao, nisam izljubomorisao, nisam dao za pravo da ljubomorišem, samo sam skrenuo pažnju da se te stvari ne rade, jer je ta osoba meni baš bliska. Nije imao nameru da uradi nešto, samo mislim da su svi navikli da rade takve neke stvari a ne vide težinu, i onda sam na vreme odreagovao, i možda ga još više poštujem jer mi nije dao povratnu informaciju - rekao je Janjuš.
Rekao si da se danima svađate i da se prepirate oko gluposti, koje su gluposti -glasilo je pitanje.
Jeste, trajalo je 7 ili 8 dana, mislim da je to jer ne znamo šta ćemo od dosade. Da li je ovo velika ljubav ili šta je, krož šalu i za*ebanciju uspeo da nađem ljubav. Ja ne mogu sad bez nje da funkcionišem ni ovde ni napolju. Mi funkcionišemo kao par koji bi i napolju funkcionisao, živimo život kao momak i devojka, ali ja ne gledam više tako, već kao neko svoj, ja ne mogu da se razdvojim. Nas dvoje imamo i više godina, osim Ivana i Jelene koji su u braku, mi smo najstariji par, nismo deca - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je nepoverenje problem, jer se optužujete, ili vam bude dosadno -glasilo je pitanje.
To je jedini problem nepoverenje ne možemo se jedno drugome dokazati. Ona zna više o meni, a ja sam nju upoznao ovde jer mi ona sve priča. Tako da takvu sam je prihvatio u moje grudi. I onda ja da objasnim ljudima kako sam ja sa njom, i kako nekog zavoliš, evo moguće je. Ja kad sam se vratio nisam mogao da izdržim da se ne pomirimo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.