AKTUELNO

Cela kuća skočila!

U toku je emisija 'Gledanje snimaka', voditeljka Ivana Šopić dala je reč Bori Terziću Terzu kako bi progovorio o sukobu sa Milicom Veličković.

U radiju je rekla to što je rekla za tog dečka, ja razmišljam da li je bilo iskreno sve sa njene strane ja to ne znam, sad mi govori da će da me tuži. Njeno pravo, da li sam ja hladan ili nisam, ja to znam najbolje - rekao je Terza.
Meni je smešno kada ovako krene da priča kao žrtva, treba da plače šta mi je uradila, naravno da nisam volela bivšeg momka od tebe, ja kada sam pukla on je došao i meni rekao da se poljubio sa Milenom na blic, ja sam njemu uzvratila. Rekao mi je da se nije ljubio sa Milenom i Munjom već samo sa Milenom, nemoj da se blamiraš - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se blamiraš - rekao je Terza.
Evo sad sedim i gledam kako dobacuje opet Mioni, mene ovo jako izluđuje, evo sad mi kaže pi*ketino jedna ne smeš ništa Janjušu da kažeš - rekla je Milica.
To je jako kvarno Milice da radiš - rekao je Janjuš.
Ja verujem da radiš kvarne stvari, ne možeš ni u snu da kažeš te stvari, dečko je rekao da je kriv, nisam mu rekao nijednu ružnu reč, ti govoriš to. Da bih ja ušao sa njim u konflikt - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad je rekla pred ljudima ovde da ne smem ništa da kažem Janjušu - rekao je Terza.
Mislim da nije Milica mutava i da to nije baš tako, mislim da ima pozadinu - rekla je Kačavenda.
Nikad nisam komentarisao rekao sam da imam poštovanje prema Terzi, on nije takav momak, on je jako dobar dečko. Milica je držala Terzu uz sebe čisto koa štit, stalno priča o procentima i mestima. Terza se posvađao sa svima, radio je fizički, bez emocija, hladna jako devojka. Ona ni ne vidi da toni, meni je žao što ćeš se pomiriti sa njim - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pogrešio, ali ja neću da dolazim više u situaciju zbog nje da se svađam toliko sa ljudima - rekao je Terza.
Tebe ljudi svi iskorišćavaju - rekla je Milica.
Ja se vređam sa ljudima zbog tebe, ja sam se sa Anitom i Anđelom posvađao zbog tebe - rekao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.