AKTUELNO

Šok, šok i šok!

U narednom video-prilogu prikazanom u emisiji ''Gledanje snimaka'', prikazan je razgvor Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić ogovaraju Milenu Kačavedu i uveravaju Milicu Veličković da je flertovala sa Borislavom Terzićem Terzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Terza je naslonio bio nogu na tabure, a ja sam imala upalu mišića, pa sam se naslonila. Ovo je za mene smešno. S Munjom i Terzom imam poseban odnos, drugarski, a ova Teodora pali vatru - kazala je Milena.
Da sam palila vatru, onda bih ja to prva rekla - kazala je Teodora.
Pa si došla Bebici i rekla da kaže to pre tebe? Smešna si - istakla je Milena.
Teodora, treba da objasniš da mi Milena nije nogu da polni organ stavila, nego ispod kolena. Kako te samo nije sramota? - dodao je Terza.

Foto: TV Pink Printscreen

Terza je sedeo, a Milena je sela do njega i prebacila noge u predelu njegovih listova. Rekla je da ima upalu mišića, ali njihv razgovor nije bio degutantan. Nisam video ništa sporno. Milica de ušla u tom momentu, pitala je nešto Terzu i samiom tim joj to nije bio problem - kazao je Sloba.
Ne, ja tad nisam videla da su noge na njemu. Da sa m to videla, imala bih reakciju - kazala je Milica.
Milica se izgubila u sopstvenim lažima. Milica je tražila samo razlog da pobegne od Terze i raskine - istakao je Đedović.
Što se mene tiče, ja moram da kažem da sam se razočarao u Milenu, ali to nešto nisam morao da kažem - kazao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam Teodorom pričam već mesec dana, bolje smo nego što smo bile. Pričamo i razgovaramo. Ona se u poslednjih deset dana vraća na stalo - kazala je Milena.
Neću da mi Bebica priča jednu priču, a sad drugo. Bebica je rekao da Milena namerno priča neke stvari kako bi narušila naš odnos - istakla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.