AKTUELNO

Problemi sa porodicom!

U toku je emisija 'Pitanja gledalaca'. Večerašnji voditelj je Milan Milošević. Ovo je noć u kojoj vi rešetate sa intrigantnim pitanjima. Voditelj je sledeće pitanje postavio Miljani Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi znamo koliko si se trudila da te prihvate Zolini, koliko ti je drago što te Darjanova porodica podržava toliko?
Pozdrav za celu porodicu, naravno da mi je drago što me podržavaju, neka i moji podrže moju sreću. Ja sam ponovo stara Miljana koja se šali na svoj račun i tuđi, žao mi je što im ne odgovara poza, usmeravam Darjana da postane bolji čovek. On bi trebao da bude dobar otac i privržen svojoj deci, ako moji roditelji ne podržavaju to ja ću poraditi to da ih razuverim u njegove loše namere. Ja ne verujem nikome Darjan će morati da se dokaže napolju, verujem da moja majka ne podržava to ali neka se ne stresiraju, ja sam ovde odlično. S obzirom da sam bila sa narkomanom i skraćenim mongoloidom i takođe imam dete sa budjolom, neka podrže to što sam srećna i nadam se da su dobro, osećam se da sam ja ja kao i u prvoj sezoni rijalitija, pratim apsolutno sve i nadam se da će svi podržati našu vezu. Nikad sam sigurnija, ja sam pobednik u igri što se život zove. Pobednica sam što imam najkulturnijeg sina na svetu i naravno da bi volela da pobedim ali mi to nije najbitnije -rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je jako milo zbog toga, baš mi znači podrška, to me je baš iznenadilo, ona se meni dopala i mama nam je poslala poruku vrlo lepu. Ja nisam njena krv, njena porodica je to i treba da izgladi odnose sa njima, ja ću se truditi da me zavole i da dokažem da sam prava osoba za Miljanu. Ja imam širinu i znam da je povređena u prethodnim odnosima, ja pokušavam da što manje pričam o nekim stvarima iz prošlosti ali se jako pribojavamo reakcijom njene porodice. Miljana se ponovo smeje i totalno se preobratila od kako je sa mnom -rekao je Darijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.