AKTUELNO

Komično izlaganje!

U toku je još jedna debata. Učesnici danas debatuju o tome ko više laže, žene ili muškarci. Marko Janjušević Janjuš izneo je zanimljivu analizu ženskog laganja na osnovu veličine njihovih grudi, Ivan Marinković otkrio da su društvene mre

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan Marinković je lažni otac, lagao je da želi da izgradi odnos sa Željkom, po njemu je trofej bio Željko, jedini pravi odnos u kući smo Darjan i ja kao i Anita i Anđelo, Mionu još pokušavam da otkrijem ali za Ša se vidi da je zaljubljen. Videćemo kad izađu svi napolje pa će se tek tad videti šta je pravo -rekla je Miljana.
Žene više lažu jer su one nesigurne u sebe pa moraju da se fotošopiraju da bi privukle muškarce i onda kad ih muškarci vide uživo naravno da će da ih pedaliraju. To najčešće rade devojke koje dolaze iz malih mesta u Beograd pa im roditelji pošalju malo novca i onda one nemaju drugu opciju nego moraju da se viđaju sa muškarcima za novac -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše lažu osobe koje su iskompleksirane, sujetne pa svoje lične frustracije zadovoljavaju lažima, najviše lažu osobe koje su nezadovoljne sobom i ponajviše osobe koje bi volele da budu ono što nisu. Žurim sada hladi mi se veečra na rajskom ostrvu -rekao je Anđelo
Muškarac kad oće da ga stavi on je spreman da laže nenormalno, žena mene nikad nije slagala u braku ali kad smo se razveli tad je počela da ga lomi, dok sam ja bio iskren. Žene najviše lažu kada su im si*e ovolike, kao sve lopte, onda manje lažu oko tredesete kada im si*e padaju, uvek im je leva veća od desne. Društvene mreže su uništile sve, prave ljubavi, svi su sada iz koristi u odnosu, ulaze u odnos zbog destinacija, kako bi se slikale u dobrim kolima -rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.