AKTUELNO

Haos!

Milica Veličković i Miljana Kulić nastavile su sa svojim ratom, koji vode tokom celog dana. Milica je prati po imanju i iznosi teške optužbe na njen račun.

Foto: TV Pink Printscreen

Narod želi da me gleda ovde, nemoj ti da vodiš računa o mom majčinstvu -rekla je Miljana.
Pa ja ću opet da te diskvalifikujem odavde, od sad odgovaram na sve provokacije. Kako će tata da ti umre od raka, kao što je moj imao. Kad već tako govoriš o mom ocu sad ću ja tebi da je*em sve živo i mrtvo. Što pušiš cigare, a uradila si zub, ti dro*o koja si rodila dete, a ne brineš o njemu, nemaš para da platiš Matoroj za tužbu jer nemaš svoj račun. Koga prozivaš ti za oca, dođi štroko -rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Čekaj malo da naprskam ovde da mi ne prenesu šugu - rekla je MIljana.
Kako ću da ti disvalifikujem sad ovde, neće ti biti dobro, neću da ti se skinem sa grbače, vidi majku kako se skida po Elitoviziji, kosa neoprana nesređena. Vrati trideset hiljada evra što si dužna kamatašima i zelenašima, imaš tužbu od mene za sve. Roditelji su se razboleli od tvoje zlobe. Ne smete usta da otvorite da se poljubite koliko vam smrdi iz njih. Na silu se ljubiš od nemoći, hoće opet da dođe Zola da te ojadi za sto hiljada evra. Svi zubi su ti ispali od pušenja cigara - odbrusila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.