AKTUELNO

Žestoko!

Voditelj Milan Milošević je nakon sukoba Ivana Marinkovića i Marka Đedovića, dao reč Anđelu Rankoviću.

Ivan je tu ušao , priključio se toj ekipi. Smatram da izborom tim što je seo tu želeo da odatle potvrdi nešto, da se u*epu, Đedović je sve to video i sklonio si se. Ostala mu je Milena, on ima glupe fore ako priča tu nešto, malopre je sve rekao za Milenu, ako on smatra da je ona pametna namazana, kako onda možeš da misliš da bilo kom upravlja njenim mišljenjem - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivan je rekao da je perifdna, kao što igra kladionicu umesto da ode u soker, tako prikuplja ljude oko sebe. Ivan to radi, ja to znam, to su klošarske fore iz kraja iza ćoška - rekao je Anđelo.
Jelena mi je rekla da Milena Kačavenda ima odlično mišljenje o Bebici, a kada su nastupali ti si zvala Miljanu i smejala se - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Govori kako se ljudi plaše Milene, a priča već kako dva dana nije hteo da uđe u komflikt sa njom, a potpaljuje ljude. Znači potcenjuješ ljude o kojima ima lepo mišljenje. Malopre je izgovorio kako je on puštao i igrao igru kad će sve to da se izdešava, a pre toa kaže nikad nije igrao igru - rekao je Anđelo.
Ovde jedino u sulob smem da uđem ja i Bojana - rekao je Ivan.
Da, da, ti si sve rekao, prvi si na intervju rekao o njoj loše - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj je bitno bilo kakva ispada u narodu, rekla si da tvoja podrška nikoga ne pljuje, a ja ti potvrđujem da moja podrška nikada nije nikoga pljuvala - rekao je Ivan.
Ti si pokazao sada svoje pravo mišljenje o meni - rekla je Milena.
Ti ćućuriš sa ljudima i hoćeš da ti se dodvoravaju - rekao je Nikola Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.P.