AKTUELNO

Šok!

U toku je anktea za najnepažljivije osobe. Reč je dobio Danijel Dujović Munja.

Niste upravu kada kažete da je Stefani nepažljiva, jer ona dok sredi sve uvek kasni svuda. Možeš da kažeš da je nepažljiva za sebe, ali za druge ne - rekao je Munja.
Ja smatram da ne može u 19 godina da sedi u bademantilu za stolom - rekla je Kačavenda.
Uvek ću navesti Anđelu kada su loše ankete u pitanju, zbog porodice, na Elitovizi je mogla iz glave nešto da kaže - rekao je Munja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali ti si taj koji je rekao Anđeli da će da je j*be i da će da je vrati na pravi put - rekla je Žana.
Samo ću da kažem majko. Broj dva je ovaj, najnepažljivi je bio prema Janjušu i danas ga je provocirao, degenerik mali. Broj tri, nije osuđivanje ali Dario mi je rekao jutros u 5:"Čvrsto smo rešili da ne ulazimo u se*sualne odnose" - kaže Munja
To je tako odvratno, što pričate i pominjete decu, odvratnio je čime se služite - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo rekao majka. I treća osoba je Dario jer je rekao da neće biti iz poštovanja prema njegovim i njemin roditeljima, pa se jutros desilo - rekao je Munja
Prvo ću navesti Božu Džons, jer mi stalno kuka kako je rekao nešto što ne misli. Druga je Matora, savetovala sam te, nepažljiva si prema samoj sebi. I treći Ša, iz dobre namere, da ne daš dušmanima da gledaju tvoje svađe, i posle te nazivaju bolesnikom, nego izađeš napolje i svađaj te se, da se ne bi smejali - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo Matora, zbog nepoštovanja porodice jer ne zna kako je njima napolju, broj dva Bebica jer je nepažljiv kada ulazi u odnose i Maja slično kao Bebica - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: A.V.