AKTUELNO

Au!

Lejdi Di bila je naredna sagovornica kod voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru.

Nervira me zbog toga što ne zna da prihvati kritiku. Ja kada imam svoja izlaganja, kažem svoje mišljenje i kažem da je moje. Očigledno mu smetam. Ne verujem da ljudi mogu da se promene tek tako i preko noći. Kontradiktonost mi je da ovde uopšte nije ljubomorna, a da je kod Matore ludela od ljubomore
Kakva je situacija sa Matorom - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima velike oscilacije. Ja pokušavam nekad da je smirim, ali ne uspem svaki put. Ne nosi se najbolje sa situacijom - rekla je Lejdi Di.
Đedović je izneo svoju hipotezu da Marinkovići koriste Matoru u svojim ličnim konfliktima - pitao je Darko.
Ja se ne slažem s tim, jer Marinkovićima nije potrebno da bilo koga koriste, a kamoli Matoru za to - rekla je Lejdi.
Da li smatraš da postoje neki učesnici koji prema Matoroj nisu dobronamerni i da nisu iskreni prijatelji - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, Žana joj uopšte nije prijatelj, meni nije odala utisak kao pravi prijatelj - rekla je Lejdi DI.
Kako gledaš na celu zbrku Jovane, Maje, Janjuša i Aneli - pitao je Darko.
Katastrofa. On nije osoba koja može trenutno da se nosi s nekom šalom, ne dopadaju mi se te provokacije ni od strane Maje, ni od strane Jovane. Janjuš i Aneli definitivno ne diraju nikoga prvog u kući. Bilo je situacija kada je Aneli navela Maju u anketama nekih i smatram da te ankete treba da budu izuzetak - rekla je Lejdi Di.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve su učestalije su svađe Bebice i Teodore sa Mionom i ŠA, da li ti liči da je to takmičenje ko tu koga više voli - pitao je Darko.
To je definitivno takmičenje, meni tu nije jasna Milica koja se kači sa Ša. Da ga je gledala, možda i ne...Danas sam čula da je Stefani pričala u pabu kod Miće da joj se dopada Aleksa i malo pre sam ih videla da provode vreme na garnituri kod šminkernice - rekla je Lejdi Di.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.