AKTUELNO

Razvezala jezik!

Voditeljka Ana Radulović nakon razgovora Darka Tanasijevića sa Markom Đedovićem, porazgovarala je o svemu sa bivšom zadrugarkom Jelenom Golubović.

Marko realno priča, dobro analizira, verujem mu. Stvari neke koje je sada rekao, ja njemu verujem, Marko je neko ko govori istino i kome se veruje. On priča ono: "ni po babu, ni po stričevima". Uspeo je da se izbori za neki svoj imidž - rekla je Jelena.
Ti si neko ko je dugo na našoj javnoj sceni, kako komentarišeš to što je Jovana Cvijanović iznosila,a vezano je za njene ljubavne odnose sa ljudima s javne scene koji su oženjeni - pitala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je degutantno da iznosiš imena partnera, još gore ako su oženjeni. Ja nisam odala nijednu aferu ni trač svojih kolega, a u pozorištu sam od 13 godine. Za mene je to prestrašno, ali sam čula da je cene jer je iskrena. Bojana mi deluje muškobanjasto, nije mi mila i draga, nabijena je nekom negativnom energijom - rekla je Jelena.
Kako ti se dopada ili ne dopada Teodora Delić - pitala je voditeljka.
Sa Bebicom?! Jao to kad neko skuplja tuđe otpadke. Ja ne bih ni neprijatelju poželela Bebicu, a ona mi je toliko bezlična, u toj vezi je to čist interes, zarad opstanka. Lakše ti je da sve podeliš s nekim, takvi su uslovi unutra - rekla je Jelena.

Foto: Pink.rs

Kako komentarišeš Mionu i Ša - pitala je Ana.
Ša kada se zaljubi, jao...Ako je neko platio cenu zaljubljivanja, to je Ša. Niko skuplje nije platio zaljubljivanje. Kućni prijatelj nam je otac od Ša, inteligentan je momak, kako tako brzo i nepromišljeno uđe?!

Foto: PINK.RS/JELENA SIMONOVIĆ

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.