AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija nominacije 'Nominacije'. Nominovani su Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović voditeljka Ivana Šopić dala je reč Nenadu Macanoviću Bebici .

Krenuću od Jovane, ja nju gotivim super mi je. Sviđa mi se kako ustane i opravda se. Najbolji odnos joj je sa Gačićem- kaže Bebica.
Pre će Vuk Karadžić da te izjebe nego ja- kaže Janjuš
Možda i jeste, pa tek iznesem - kaže Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče pirata sa dunava, on je malo veći jreten od Čunurca. Leti, pogubljen je, kad mislim da je kreten, mislim do kraja.Ti si za mene kreten, on će ići u izolaciju, Jovanu ostavljam, pirata šaljem - kaže Bebica.
Pametan si momak, egocentrik, prošao si kod sigurne kuće, Sare radodajke, i onda si naleteo na Maju tvrd orah, u rijalitiju si skroz okej. Jovana ume da bude pogana,teraj svoj cirkus. Šajem Jovanu ostavljam Bojanu- kaže Lakić.

Foto: TV Pink Printscreen

Uroš i Maju su flertovali, a ne sviđaju se jedno drugom. Jovana ovde ima jednu veliku tajnu, jel istina ono što si mi rekla kod izolacije- kaže Bojana.
Da - potvrđuje Jovana.
Ono što je Jovana rekla to je da su Janjuš i Jovana imali se*s- kaže Bojana.
Ne ne ne, da smo imali se*s nismo, ali smo pričali o tome- kaže Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja da smo bili zajedno, ova laže sve, mš lažovčino - kaže Janjuš.
Jovana je sama sebi dala ulogu, opsednuta je sa njim. Ona je izabrala da bude cirkuzant, skrenula sam joj pažnju, ne sviđa mi se odnos sa muškarcima ovde. Ušla je sa malo samopouzdanja ovde, nemam loše mišljenje, radi neke stvari pametno, dobar je manipulator. Uroša neću komentarisati. Ostavljam Uroša, šaljem Jovanu - kaže Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: A.V.