AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija nominacije 'Nominacije'. Nominovani su Uroš Rajačić i Jovana Cvijanović voditeljka Ivana Šopić dala je reč Miljani Kulić .

Uroš jako lep momak, dopada mi se fizički i psihički. Ne radi sve radi rijalitija, nije znao za njene afere- kaže Miljana.
Najbitnije je sa kim sam bila, koliko sam bila, ko mi se sviđa. Ludo se zabavljam - kaže Jovana.
Bokser je kao moj tata, tražio je da mu moj tata pošalje brojanicu. Drži do sebe, ima i loše osobine, čula sam da je bio agesivan, ne sviđa mi se nadobudno ponašanje. Super se snašao, poštuje me. Sve najbolje Uroše. Mislim da mu se Maja sviđa, opanaša Filipa Cara - kaže Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Imamo možda neke sličnosti- kaže Uroš.
Jovana mi je zabavna, duhovita, ne dopada mi se što iznosi to za pevače, oni treba da vide računa o tome šta rade, nikada ne bih bila sa oženjenim, nikome ne bih bila druga. Zabavna mi je, ima poganluka u sebi, kvarno podbadanje. Jovanu ostavljam, Uroša šaljem, ali Jovana razmisli o ponašanju i nemoj nikoga da kopiraš - kaže Miljana.
Miljana je rekla kako jeste, ja se zabavljam i sprdam - kaže Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Trebao si da ispadneš džentlmen, da imaš nadobudan stav, imao si poljupce, zaboravila sam da kažem to od juče - kaže Miljana.
Tvoje ponašanje nije najgore, meni si super, teraj cirkus. Što se tiče pirata sa dunava, mišljenje je još gore, sve je prenaduvano. Za svaku devojku si imao neku falinku, samo si ti najbolji, niko te nije prisiljavao ni na šta. Previše pročaš o sebi, a samo si taliban, duvaš mi u cenjeno dupe. Lažni bokser, dečko je odvratan i antipatičan- kaže Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam lepo mišljenje, smatram da imaš svoje kvalitete ali ih nisi iskoristio. Što se mene tiče pirat ide , Jovana ostaje - kaže Kačavenda.
Izvrće vodenicu na svoju stranu. Pričaš samo o sebi, moje mišljenje se neće promeniti. Imam izbor da me pojedu hijene ili ne, neću dozvoliti da me neko jede. Ona je hijena, borim se - kaže Uroš.
Jel misliš da si elokventan?- pita Kačavenda.
Ja te od sad zovem Uroš gej dva - kaže Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: A.V.