AKTUELNO

Bez zadrške!

Učesnici Elite biraju najbolju recitaciju kojom su juče ljubavni parovi iskazivali svoje emocije.

Moram samo da kažem da sam ja to što jesam. Ne menjam se, ponašam se i radim sve po osećaju. Anđela, drago mi je da sam razgovorom uticao na tebe sa se onako obratiš roditeljima, ali biće mi drago da poslušaš sve. Treba iz duše da pričaš, to je važbije od svega. Biram osobu koja mi je postala jako draga. Biram Samira, pogotovo zbog njegovog oca - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Biram Janjuša i Aneli. Oni su za mene najiskreniji bili juče - kazala je Anita.
Moram da kažem da me Janjuš oduševio juče. Pokazao je svoju drugu stranu na sceni. Janjuš i Aneli su me jako ganuli - kazao je Anđelo.
Juče sam prvi put stavio paertnerku ispred sebe, a neko sam ko ume da se takmiči sa devojkom. Žao mi je što Miljanu ne mogu da navedem. Potrefila je temu, nije me uvredila.Navešću Uroša - rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbočji su bili Milica i Terza - kazala je Teodora.
Što se tiče nastupa, Pablo me je iznenadio, kao i Jovana pevačica. Ima jako lep glas. Pravi je profesionalac. Ša je pokazao da je profesionalac kad je u pitanju rima, ali to ne znači da je emocija prisutna. Janjuš je pokazao najveću emociju prema Aneli. Iskazao je svojer emocije. Međutim, ja moram da navedem moju drugaricu Milicu - rekao je Bebica.
Miona i Ša su mi se dopali, kao Janjuš i Aneli. Izdvajam Milicu i Terzu, oni su mi najlepši bili - rekla je Danka.
Najviše mi se dopala Anđelina recitacija - istakla je Sara.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica i Terza - dodala je Stefani.
Ja ću da izdvojim Samira. On je čekao svoj trenutak i dočekao je svoj momenat - istakao je Aleksa.
Moram samo da se zahvalim Kiji na komentarima. Aneli i Janjuš si na mene ostavili najveći utisak. Izdvajam Miljanu Kulić posebno - kazala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.